Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Από τα ξημερώματα στο πόδι οι εργαζόμενοι του Δήμου για να καθαρίσουν την πόλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Χιλιάδες Πατρινοί κι επισκέπτες έχοντας απολαύσει την, κατά γενική ομολογία, εξαιρετική συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς (Παρασκευή 24/2, βράδυ), συνέχιζαν να διασκεδάζουν στους ρυθμούς του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 μέχρι το πρωί. Οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού και η διασκέδαση συνεχίστηκε το Σάββατο μέχρι τις πρωινές της Κυριακής.

Από τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου και της Κυριακής,  οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του Δήμου, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, με συστηματική οργάνωση και σχέδιο, αξιοποιώντας το σύγχρονο εξοπλισμό, έδωσαν τη «μάχη» και νωρίς το πρωί παρέδωσαν την πόλη καθαρή.

Μετά τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση των πληρωμάτων το βράδυ του Σαββάτου, όλη η διαδρομή της παρέλασης παραδόθηκε άμεσα καθαρή για τη συνέχιση της διασκέδασης.

Οι  εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Καθαριότητας θα συνεχίσουν εντατικά το έργο τους, αμέσως μετά την μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού και τα ξημερώματα Καθαρής Δευτέρας θα βγουν στους δρόμους με το μηχανολογικό εξοπλισμό της Καθαριότητας, ώστε όλη η Πάτρα να γιορτάσει, καθαρή, τα Κούλουμα.

Η Δημοτική Αρχή τους ευχαριστεί για τη σημαντική συμβολή τους στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement