Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Απογείωση κεφιού, χαράς και δημιουργίας στην μεγάλη παρέλαση – Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ώρα της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, με τη μεγάλη παρέλαση που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής και τους 50.000 καρναβαλιστές να ξεχύνονται στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας χορεύοντας στους ρυθμούς της μεγάλης γιορτής!

Στη Μεγάλη Παρέλαση προπορεύονται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθούν τα πληρώματα με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.

Η Δημοτική Μουσική στη κορυφή της παρέλασης της Κυριακής θα ακολουθείται από τα άρματα του Δήμου: «Προπομπός», «Βασιλιάς Καρνάβαλος», άρμα Βασίλισσας με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 Κατερίνα Βενέρη Σιούλη, Άνθινο Άρμα με τη Βασίλισσα των τριών προηγούμενων διοργανώσεω που δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέλαση, Μαρία Κυριακοπούλου, «Imagine», «Hell Oil», «Rabbit Test Show», «Facebook», τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών: «Ιγκουάνα», «Φεγγάρι», «Καρναβαλάκος», «Μάγισσα» (άρμα Αιμοδοσίας), «Σκυλάκι», «Σαρανταποδαρούσα» και «Τζιτζίκι».

Ροή ειδήσεων

Advertisement