Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Καρναβαλική δημιουργία με την υπογραφή της Χρυσούλας Πλέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποιος σας είπε ότι μια αθλήτρια της πυγμαχίας δεν μπορεί να μεγαλουργήσει και μακριά από το ρινγκ.

Ο λόγος για την πυγμάχο της Παναχαϊκής Χρυσούλα Πλέα η οποία δημιούργησε το υπέροχο φόρεμα της προηγούμενης βασίλισσας, Μαρίας Κυριακοπούλου.

Η πρωταθλήτρια της πυγμαχίας μάς αποκάλυψε ότι σπουδάζει σχέδιο μόδας και η καρναβαλική τουαλέτα που έντυσε… την προηγούμενη βασίλισσα ήταν εκθαμβωτική πάνω στο άνθινο άρμα της φετινής παρέλασης.

Η Χρυσούλα Πλέα δείχνει και μια διαφορετική πλευρά από αυτή που την έχουμε συνηθίσει βγάζοντας το καλλιτεχνικό της ταλέντο, σχεδιάζοντας με λεπτομέρεια και πολλές ώρες δουλειάς το φόρεμα όπως και το στέμμα το οποίο είναι χειροποίητο με την εντυπωσιακή Μαρία Κυριακοπούλου, προηγούμενη βασίλισσα του Καρναβαλιού να κλέβει… την παράσταση στο φετινό καρναβάλι.

Μάλιστα πριν το υπέροχο καρναβαλικό φόρεμα το φορέσει η Μαρία Κυριακοπούλου δοκιμάστηκε από μια άλλη πυγμάχο της Παναχαϊκής, τη Δήμητρα Κατσάμπαλου.

 

Το αποτέλεσμα μοναδικό με την Χρυσούλα Πλέα να περνάει και το μήνυμα ότι στη ζωή μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα όταν έχουμε μεράκι και όρεξη. Φυσικά η πρωταθλήτρια πυγμαχίας έχει και αστείρευτο ταλέντο.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement