Connect with us

Lifestyle

Βανδή – Μπισμπίκης οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε καρναβάλι και πάρτι – Τα βίντεο που σαρώνουν στο διαδίκτυο

Published

on

Η σχέση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη βρίσκεται στο επίκεντρο, με κάθε δημόσια εκδήλωση του έρωτά τους να πυροδοτεί και νέα δημοσιεύματα.

Ήταν η τρυφερή συνύπαρξη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη που έγινε viral πριν από λίγες ημέρες. Ο ντόρος που προκλήθηκε από τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ενέπνευσε και πολλούς καρναβαλιστές να τους μιμηθούν.

Βανδή – Μπισμπίκης το απόλυτο viral

Ο χαμός που ακολούθησε μετά το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη για τα μάτια της Δέσποινας Βανδή δεν άργησε να γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης. Αρκετοί είναι αυτοί που αποφάσισαν να τους μιμηθούν το τελευταίο διάστημα, με τα βίντεο να γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες.

Έτσι, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έγιναν και πάλι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ενέπνευσαν πολύ κόσμο να τους μιμηθεί σε πάρτι, σχολεία και καρναβαλικές εκδηλώσεις. Το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη μετρά πλέον πολλές εκδοχές, με τις περισσότερες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, σκορπώντας άφθονο γέλιο.

 

 

 

 

 

 

 

IN.GR

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement