Connect with us

Ελλάδα

Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε μονοκατοικία επιχειρηματία

Published

on

Στόχος διαρρηκτών έγινε η μονοκατοικία επιχειρηματία στη Φιλοθέη με τα κλοπιμαία σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο ιδιοκτήτης να αγγίζουν τις 900.000 ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν οι διαρρήκτες φαίνεται να ήταν καλά πληροφορημένοι τόσο για τα κοσμήματα μεγάλης αξίας που έκρυβε στο σπίτι του ο επιχειρηματίας όσο και για τα συστήματα ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει στην πολυτελή μονοκατοικία επί της οδού Μαυρομιχάλη.

Η διάρρηξη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, έγινε από το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου έως τα ξημερώματα της Κυριακής της Αποκριάς, όταν ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες αρχικά επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας που είναι στον 1ο όροφο χωρίς επιτυχία. Τελικά κατάφεραν να εισβάλουν στη μονοκατοικία από το παράθυρο της εσωτερική πισίνας.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους κατέληξαν σε υπνοδωμάτιο στον 2ο όροφο του σπιτιού.

Εκεί σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 85.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα μεγάλης αξίας που εκτιμάται ότι αγγίζει ίσως και να ξεπερνά το ποσό των 800.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες δεν έμειναν εκεί.

Προφανώς έχοντας καλή πληροφόρηση κατέβηκαν στο υπόγειο γκαράζ και εκεί εντόπισαν και αφαίρεσα μέσα από κουτί που ήταν κλειδωμένο και καρφωμένο στον τοίχο το καταγραφικό του συστήματος με τις κάμερες ασφαλείας που ήταν εγκατεστημένο στη μονοκατοικία.

Επίσης αν και υπήρχε συναγερμός αυτός ήταν απενεργοποιημένος.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία αφού επέστρεψε σπίτι και διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών που φαίνεται ότι είχαν πληροφόρηση εκ των έσω και κινήθηκαν στοχευμένα.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement