Παναχαϊκή
Ο κακός χαμός στο Δ.Σ., παραιτήθηκε ο Λεουτσάκου- Εκλογές την Τετάρτη (8/3)
Δημοσιεύθηκε
3 μήνες πρνστις

Παρά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη που έχει προκαλέσει τον πόνο σε όλο τον κόσμο το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 διεξήχθη κανονικά.
Την ώρα που η χώρα θρηνεί στο Δ.Σ. υπήρξαν απίστευτες σκηνές που ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πριν ξεκινήσει κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους και στην συνέχεια έγινε ο κακός χαμός. Το Δ.Σ. ξεκίνησε στις 12:30 μ.μ. και μέχρι τις 8 το βράδυ δεν είχε βγει κάποια απόφαση καθώς ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί.
Αμέσως υπήρξαν αντεγκλήσεις και πιέσεις με αποτέλεσμα να παραιτηθεί καθώς μόνο έτσι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα και να πάρουν οι ΠΑΕ από 150.000 ευρώ καθώς αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να στηρίξουν οικονομικά τόσο η Super League 1 όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Μάλιστα μετά από έξι ώρες μέχρι και ξύλο έπαιξαν μεταξύ τους οι πρόεδροι καθώς υπάρχουν δύο στρατόπεδα όπως είναι γνωστό. Μετά από μια ολιγόλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πράγματα ο πρόεδρος της Super League έθεσε την παραίτησή του. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει… ο δρόμος για επιστροφή στη δράση καθώς αυτό ήταν το προαπαιτούμενο για να ενισχυθούν οικονομικά οι ΠΑΕ με 150.000 ευρώ.
Για να καταβληθούν όμως τα χρήματα θα πρέπει να υπάρχει πρόεδρος από το μπλοκ του Ολυμπιακού οπότε την επόμενη Τετάρτη (8/3) θα έχουμε εκλογές στη Super League 2 έτσι ώστε να βγει νέο προεδρείο και το Σαββατοκύριακο 11-12/3 να υπάρξει σέντρα με την 14η αγωνιστική.
Όπως ήταν αναμενόμενο τη θέση του Λεουτσάκου δεν θα την πάρει ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης αφού είναι στο ίδιο μπλοκ οπότε θα πραγματοποιηθούν εκλογές.
Σχετικά θέματα
-
SL2: Μείωσε στους δύο βαθμούς η Καλλιθέα, υποβιβάστηκε η Επισκοπή, διπλά παραμονής για Αιγάλεω και Προοδευτική
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ: Νίκη για να διατηρηθεί ψηλά
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έχει τις δυσκολίες του…
-
«Μάγκες» στο Σίτι…
-
Γκολ, θέαμα και λάθη! – Η Παναχαϊκή άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ηλιούπολη
-
Ορθά-κοφτά, διακοπή-Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλυσε την συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο