Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πατρινός ηθοποιός, Γιώργος Λογαράς μιλά στη «Γ» για το πετυχημένο σίριαλ «Γλυκάνισος» που συμμετέχει, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη, το Πατρινό Καρναβάλι

«Δεν αφήνω μέρα να περνά χωρίς να χαμογελάω…»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολυτάλαντος, αεικίνητος και πανταχού «παρών», ο Πατρινός ηθοποιός, Γιώργος Λογαράς άνοιξε τα «φτερά» του πετώντας στο όνειρο… Την υποκριτική τέχνη που τόσο λατρεύει! Μετά τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Άσε μας ρε μαμά», πλέον τον απολαμβάνουμε στον «Γλυκάνισο», στο ρόλο του δικηγόρου Πανταζή, που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λογαράς όμως έχει ταυτίσει το όνομά του και με το Πατρινό Καρναβάλι, παλαιότερα ως Τελάλης και τηλεοπτικός παρουσιαστής και φέτος ως «Κάρολος Ντίκενς» στο πλήρωμα 94 «Όλιβερ Τουίστ» που κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Λογαράς μίλησε στη «Γ» για τη συμμετοχή του σε δημοφιλή τηλεοπτικά σίριαλ, για τη γοητεία του κόσμου της τηλεόρασης, τις συνεργασίες και τις φιλίες που έχει δημιουργήσει, για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για το Πατρινό Καρναβάλι.

 

 

ΕΡ.: Περίγραψέ μας την εμπειρία σου από τη συμμετοχή σου στο επιτυχημένο σίριαλ «Γλυκάνισος».

 

O «Γλυκάνισος» για μένα σημαίνει πολλά. Μετά το «Άσε μας ρε μαμά» που ήταν κωμωδία, η νέα σειρά μου έφτιαξε έναν κόσμο και μπήκα μέσα σε αυτόν. Ο ρόλος του δικηγόρου Πανταζή μου έδωσε την ευκαιρία να συνυπάρξω σε σκηνικό χώρο με καταξιωμένους ηθοποιούς που θαύμαζα χρόνια. Οι διαφορετικές συνθήκες των σκηνών και των γυρισμάτων, μου έδωσαν το ερέθισμα να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου, που δεν γνώριζα ότι υπάρχουν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος μιας τόσο σπουδαίας τηλεοπτικής δουλειάς, τόσο στο κομμάτι της παραγωγής όσο και στην ενσάρκωση ενός χαρακτήρα.

 

 

ΕΡ.: Κάνεις και επαγγελματικά πια αυτό που πάντα αγαπούσες. Πώς αισθάνεσαι;

 

Αρκετά δικαιωμένος και γοητευμένος από τον κόσμο της τηλεόρασης. Το μπροστά και το πίσω από τις κάμερες, έχουν ξεχωριστή γοητεία. Και τα δύο όμως, είναι υποθέσεις ομαδικές. Η συνεργασία και το καλό κλίμα ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι απαραίτητη, κι εμείς το έχουμε καταφέρει. Μέσα στα γυρίσματα προσπαθώ καθημερινά να εξελίσσομαι και να αποκτώ εμπειρίες.

 

 

ΕΡ.: Τι είναι αυτό που έχεις ξεχωρίσει από τις τελευταίες σου συνεργασίες;

 

Έχω φυλάξει μέσα μου αρκετές στιγμές από τις τελευταίες μου συνεργασίες. Φυσικά οι καλές αναμνήσεις υπερτερούν σε σχέση με τις δυσάρεστες. Μέσα στις καλές στιγμές σίγουρα θα βάλω τις θεατρικές παραστάσεις με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου στο «Επίκεντρο+» αλλά και την συνεργασία με την τηλεοπτική μου σύζυγο Παναγιώτα Βλαντή, που εξελίχθηκαν εκ των υστέρων σε φιλίες. Σε γενικές γραμμές έτσι κι αλλιώς, περνάμε υπέροχα και ρίχνουμε πολύ γέλιο με το τηλεοπτικό συνεργείο και τους ηθοποιούς.

 

 

ΕΡ.: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις στα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους αλλά συναντούν δυσκολίες;

 

Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να συμβουλεύσω κάποιον νεότερο, ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να φέρει εις πέρας το όνειρό του με πολλή δουλειά, θέληση και αγάπη. Μα πάνω από όλα με σεβασμό στον εαυτό του και στους γύρω του. Βλέπουμε όλοι τι συμβαίνει με τα τελευταία γεγονότα ως προς την απαξίωση των πτυχίων των ηθοποιών. Ακόμα κι αν έχουν θυμώσει με αυτό, ακόμα κι αν έχουν απογοητευτεί, ακόμα κι αν νοιώθουν ότι δεν τους χωράει αυτός εδώ ο τόπος, ας μην το βάλουν κάτω… Εμείς από αυτούς περιμένουμε να παλέψουν και να διεκδικήσουν αυτά που αξίζουν, χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

ΕΡ.: Είσαι πολυτάλαντος με αρκετά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, αλλά όπως φαίνεται η υποκριτική σε κέρδισε. Πώς έχεις σκεφτεί το μέλλον;

 

Αυτή την περίοδο είμαι στην Tanweer Production κι η συνεργασία με αυτή την ομάδα έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντα όμως εγώ θα αναζητώ οτιδήποτε καλλιτεχνικό που θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, που θα με κάνει να θέλω να το ανακαλύψω και να γίνω μέρος αυτού. Ήδη έχω πρόταση για δύο θεατρικές παραστάσεις, που τις βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσες. Επειδή ως φύση ανθρώπινη είμαι αισιόδοξος, θέλω να μπορώ να επιβιώνω αποκλειστικά από την υποκριτική που λατρεύω. Τι θα γίνει στο μέλλον δεν το γνωρίζω, αλλά ό,τι κι αν κρύβει αυτό, δεν θα αφήσω καμία μέρα να περάσει πάνω σε αυτή την γη που να περπατάω και να μην χαμογελάω.

 

ΕΡ.: Έχεις συνδέσει το όνομά σου με το Πατρινό Καρναβάλι. Σου λείπει;

 

Βέβαια μου λείπει. Κι αν κρίνω από τα μηνύματα που έλαβα την περίοδο του Καρναβαλιού, μάλλον και σε αυτό έλειψα. Πολύς κόσμος με αναζήτησε φέτος, είτε σαν την παρουσία του Τελάλη, είτε σαν τηλεοπτικό παρουσιαστή της μετάδοσης του Καρναβαλιού. Φέτος όμως, το έζησα πολύ πιο έντονα με το Πλήρωμα 94 και τον «Oliver Twist» σε μια παρέλαση που κέρδισε τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό του κόσμου. Προσωπικά στον ρόλο του Καρόλου Ντίκενς, απέδειξα ότι μπορώ να υπηρετήσω το Πατρινό Καρναβάλι από οποιαδήποτε θέση και με το αντίστοιχο πάθος. Πιστέψτε με, έχω να δώσω πολλά ακόμα στον θεσμό. Τα καλύτερα έρχονται στο μέλλον.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement