Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Ελπίδα από την Πολυφωνική Πατρών “χάθηκε” στα Τέμπη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διευθυντής της Πολυφωνικής Σταύρος Σολωμός σε μια συγκινητική ανάρτησή του αποχαιρετά το μέλος της χορωδίας που χάθηκε τόσο άδοξα στην τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
Για την Ελπίδα…
Σε γνωρίσαμε σαν φοιτήτρια στην πόλη μας. Τραγούδησες μαζί με την Νεανική μας χορωδία. Σπούδασες τραγούδι στο Ωδείο μας…Σήμερα ταξιδεύεις σε ουράνιους κόσμους, σαν το νήμα της ζωής σου διακόπηκε με βίαιο τρόπο κάπου εκεί στην κοιλάδα των Τεμπών…Σήμερα συνάντησες την χορωδία των Αγγέλων, για να συμπράξεις μαζί τους σε θεϊκά κοντσέρτα… Το χαμόγελο και η ευγενική σου φύση, θα είναι χαραγμένη ανεξίτηλα σε εκείνους που σε γνώρισαν…Ο Θεός να αναπαύσει την όμορφη ψυχή σου…στους δικούς σου ανθρώπους ας χαρίζει βάλσαμο παρηγοριάς και την ελπίδα της μετά θάνατον συνάντησης… Η μνήμη σου θα είναι παντοτινή, αγαπημένη μας ΕΛΠΙΔΑ…

 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι όλων και η 28χρονη Ελπίδα Χούπα είναι μεταξύ των θυμάτων της αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία.

Την είδηση μετέφερε ο αδελφός της Σεραφείμ ο οποίος με κλάματα μίλησε στον Ant-1 και στην εκπομπή «Πρωινό».

«Ταυτοποιήθηκε η σορός. Πριν από λίγο με πήραν και από την Αστυνομία και μου είπαν ότι η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη αλλά με ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση», ανέφερε συγκλονισμένος.

«Μάλιστα όπως ανέφερε άκουσε κάποιον υπεύθυνο να λέει: “Λάθη έγιναν, λάθη θα γίνουν και λάθη θα συνεχίσουν να γίνονται”», συνέχισε.

Φανερά φορτισμένος ο αδερφός της 28χρονης Ελπίδας ξέσπασε τονίζοντας: «Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και να πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και να λάβω ως άνθρωπος δεν θα μου δώσει τίποτα την Ελπίδα πίσω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement