Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Και λίγο μπάλα!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σήμερα (3 μ.μ.) η Παναχαϊκή υποδέχεται σε φιλικό παιχνίδι την Προοδευτική

 

Επιτέλους σήμερα η Παναχαϊκή θα παίξει ποδόσφαιρο μετά από ένα μεγάλο διάστημα καθώς φιλοξενεί σε φιλικό επίπεδο στις 3 μ.μ. στην Αγυιά την Προοδευτική.

Όλα φαίνεται να βρίσκουν τον δρόμο τους… σιγά-σιγά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό που μένει να δούμε είναι πότε η διοίκηση της Παναχαϊκής θα αρχίζει να βάζει χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Η «Γ» το είχε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό ότι οι παίκτες θα δουν να κινείται ο λογαριασμός τους όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Αυτό θα επαναρχίσει στις 11/3 και την επόμενη εβδομάδα θα «ζεσταθούν» μετά από πολύ καιρό.

Σήμερα λοιπόν ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα θα δει την ομάδα του σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και αυτό που αναμένει να δει είναι ότι οι κοκκινόμαυροι δεν έχουν μείνει πίσω. Η σέντρα θα γίνει με έναν καλό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός Β’ στην Αγυιά με τους κοκκινόμαυρους να θέλουν να επιστρέψουν με επιτυχία.

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ

O Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Προοδευτική. Εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Στεργίδης, Ζούκα και Καρακλάιτς N.»

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείτε από τους: Θεοδωράκη, Κολουβούρη, Μικέ, Ρουγκάλα, Λιοφάγο, Στασινόπουλο, Τοπάλ, Κοντοχρήστο, Τσακμάκη, Λαρά, Αντωνιάδη, Λινάρδο, Τσιάρα, Καρακλαιτς Π., Χαντί, Κωνσταντακόπουλο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Σίλβα, Κάρλος, Αλεξόπουλος, Τριμμάτης, Μυτίδης και Ζυγκερίδης.

 

Στα δέκα ευρώ η είσοδος

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι στο αυριανό φιλικό παιχνίδι (3μ.μ.) με την Προοδευτική στην Αγυιά θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή 10 ευρώ.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή υποδέχεται την Προοδευτική για το φιλικό ματς του Σαββάτου (04/03) και ώρα 15:00 στο γήπεδο “Παναχαϊκή Γ.Ε.”.

Διευκρινίσεις για τους φιλάθλους μας:

⁃Γενική είσοδος: 10€

-Η είσοδος για παιδιά έως 15 ετών είναι δωρεάν.

⁃Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Η είσοδος όλων των φιλάθλων μας θα πραγματοποιηθεί από τη θύρα 2».

 

Εκλογές και συνάντηση με Αυγενάκη

Όπως ήταν γνωστό και οριστικοποιήθηκε από την Super League 2 την Τετάρτη (8/3) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Όλοι γνωρίζουν ότι ο ένας που θα θέσει υποψηφιότητα είναι ο Αντώνης Ροκάκης των Χανιών και είναι αυτός που στηρίζει η Super League1 αλλά και η Πολιτεία.

Όταν λοιπόν πραγματοποιηθούν οι εκλογές και αναδειχθεί ο νέος (επιθυμητός) πρόεδρος θα υπάρξει νέο ραντεβού της Επιτροπής του πρωταθλήματος με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Σκοπός της συνάντησης αυτής θα είναι να συζητηθεί το συγκεκριμένο ποσό που θα λάβουν οι ΠΑΕ της κατηγορίας από το Στοίχημα.

 

Στα Ροΐτικα με τον Ατρόμητο

Αγωνιστική δράση θα έχουμε μεθαύριο στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» για την Κ16 και Κ14 των υποδομών της Παναχαϊκής.

Η Κ16 στη 1 μ.μ. στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στα Ροΐτικα ενώ η Κ14 αργότερα (3 μ.μ.) υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement