Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας-Συλλαλητήριο την Τετάρτη στην πλ. Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Οι ράγες του κέρδους βάφονται με αίμα,  με αγώνα θα δικαιωθούν τα θύματα στα τρένα!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, χαιρετίζοντας «το μεγάλο ποτάμι οργής του λαού και της νεολαίας σε όλη τη χώρα, αλλά και την Πάτρα, που αυτές τις μέρες μέσα από πολύμορφες πρωτοβουλίες και δράσεις απαιτεί να αποδοθούν ευθύνες, να μη συγκαλυφθεί τίποτα, να μην ξεχαστεί αυτό το έγκλημα».

Η διοίκηση του ΕΚΠ, αναφέρει πως «στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις των μαθητών της Πάτρας που μας συγκινούν με τα μηνύματα που σχηματίζουν με τις τσάντες τους στα σχολεία τους και χτες μαζικά διαδήλωσαν μαζί με φοιτητές, γονείς, καθηγητές και εργαζόμενους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων αυτών των νέων που μετατρέπουν την οργή τους σε οργανωμένο αγώνα ενάντια στο σημερινό σάπιο σύστημα, το κράτος και τις κυβερνήσεις που το υπηρετούν».

Καλεί το λαό και τη νεολαία της Πάτρας, τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της πόλης μας να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις, πικετοφορίες που εξελίσσονται και θα πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες, με σημείο αναφοράς το μεγάλο συλλαλητήριο στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης στην Πλατεία Γεωργίου


Ροή ειδήσεων

Advertisement