Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με επιτυχία η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/2/2033, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου,στο κέντρο Ταμ Τουμ στην παραλία Ακταίου. Το κέντρο είχε κατακλισθεί από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Η εκδήλωση άρχισε με την ευλογία του Πατέρα Γρηγόριου εφημέριου της κοινότητας Ακταίου, στη συνέχεια έγινε το καλωσόρισμα από την Πρόεδρο του Συλλογου Μαρία Τσαφά Ντόβα, για το 2023 για μια καλή κι ευλογημένη Χρονιά με υγεία και αντοχές.
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Παπούλιας, παρουσίασε τα τιμώμενα πρόσωπα, προσκεκλημένους του Συλλόγου,οι οποίοι με την παρουσία τους πλαισίωσαν την εκδήλωση.
Μεταξύ αυτών παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους,ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Καρτσακούλης Ευάγγελος, αντιδήμαρχος της Ενότητας Ρίου, ο Ξυλιάς Θεόδωρος, εκλεγμένος Δημοτικής ενότητας Ριου, ο Καραϊσκος Δημήτρης, πρόεδρος της κοινότητας Ακταίου, η Μπετιχαβά Νοκολίτσα, πρόεδρος της κοινότητας Ρίου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων ο Σβόλης Κώστας και ο Ψωμάς Πέτρος,η κ Πιερή Ευγενία Διευθύντρια Β/βάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, επίσης παρευρέθησαν οι πρόεδροι πολιτιστικών Συλλόγων, ο Σταματόπουλος Βασίλης του Αγίου Βασιλείου, η Ντάγανου Κωνσταντίνα των Αραχωβιτίκων, ο Κορωναίος Νίκος του Ρίου, και η Λέκα Ελένη του Ζαβλανίου.Ήταν μαζί μας ο Τουλιάτος Χρήστος, εκπρόσωπος της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και οι πρώην πρόεδροι του πολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου, ο Ανδρέας Μουτούσης, ο Στάθης Πυλαρινός και η Γιάννα Αραπάκου.Η εκδήλωση έκλεισε με τα χορευτικά μας, υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Γρηγόρη Κατσίκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement