Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(6/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

H εβδομάδα του Μαρτίου είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς μέσα σε μία ημέρα θα συμβούν δύο πολύ σημαντικά πλανητικά γεγονότα, τα οποία θα δώσουν το «ρυθμό» στο επόμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί μπορεί να φέρει παρορμητική δράση αλλά και ένταση κατά τη διάρκεια επαφών και συζητήσεων με τους γύρω σου.

 

Ταύρος

Είναι γεγονός πως η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο τα τελευταία χρόνια μπορεί να έφερε ανακατατάξεις και πιέσεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που σου δημιούργησε εκτός από σωματική και συναισθηματική κούραση. Με τη νέα θέση του θα αλλάξουν οι προτεραιότητες σου και φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην «παρατήρηση» των φιλικών σχέσεων.

 

Δίδυμοι

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά καθώς στις 7/3 έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αλλά και την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Και η Πανσέληνος και ο Κρόνος από τη νέα του θέση καταδεικνύουν πώς η δουλειά θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στις αποφάσεις και τις επιλογές σου, καθώς φαίνεται πως θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής σου για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την τρίτη 7/3 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στα ζητήματα αγαπημένων σου προσώπων, να τους ακούσεις και να αφουγκραστείς τις ανησυχίες, τις επιθυμίες ακόμα και τα παράπονά τους. Αυτό το φεγγάρι μολονότι γίνεται σε φιλικά ζώδια προς εσένα σχηματίζει και μία δυσαρμονική όψη με τον Άρη από τους Διδύμους, κάτι που μπορεί να φέρει αναμόχλευση ζητημάτων από το παρελθόν.

 Λέων

Η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με παρελθοντικές καταστάσεις, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/3 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σε οδηγήσει να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν. Μία φιλική σχέση θα έρθει στο προσκήνιο όπως και οποιαδήποτε άλλη σχέση στην οποία υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία χρειάζονται διευθέτηση.

Παρθένος

Θα κληθείς να υποστηρίξεις τις σχέσεις έχουν σημαντικό ρόλο για εσένα στη ζωή σου και να τις προστατέψεις από εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/3 στον άξονα σου (Παρθένου – Ιχθύων) και η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Άρης από τους Διδύμους καταδεικνύει πως αυτές οι ημέρες θα έχουν ένταση, νεύρα και κυκλοθυμία.

Ζυγός

Θα έχεις σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα, κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες αγγαρείες που θα χρειαστεί να αναλάβεις. Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει μία έντονη καθημερινότητα και ένας καλός τρόπος για να τη διαχειριστείς είναι να φτιάξεις ένα πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσεις απαρέγκλιτα.

Σκορπιός

θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε μία προσωπική σου σχέση ή σε οτιδήποτε από το οποίο αντλείς χαρά και ευχάριστα συναισθήματα. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση η οποία θα φέρει σε προτεραιότητα την προσωπική σου ζωή, μία σχέση ή ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον.

Τοξότης

Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθούν δύο αστρολογικά δρώμενα την ίδια ημέρα (7/3), η Πανσέληνος αλλά και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό καταδεικνύει πως βρίσκεσαι στο πρώτο «σκαλί» μιας εντελώς διαφορετικής περιόδου για εσένα, που θα φέρει διαφορετικές προτεραιότητες και ανάγκες στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματικά ευάλωτος, καθώς μπορεί να αποκαλύψεις μία αθέατη -μέχρι στιγμής- πλευρά κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο, καταδεικνύει πως τώρα θα υπάρξει έντονη ανάγκη να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σου,

Υδροχόος

Ξεκινά ένα νέο εντελώς διαφορετικό διάστημα από το προηγούμενο, το οποίο θα αλλάξει τις σκέψεις και τις προτεραιότητές σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων τις 7/3 αλλά και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων την ίδια ημέρα, σε καλεί να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση.

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για εσένα καθώς στις 7/3 θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στον άξονα αλλά και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου, γεγονότα θα φέρουν πολλές αλλαγές, πρώτα σε εσωτερικό επίπεδο και μετά σε πρακτικό. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και η παρουσία του Κρόνου σηματοδοτεί μία περίοδο όπου θα έχει αρκετές ευθύνες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement