Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα – «Να λάμψει η αλήθεια», είπε ο πατέρας της

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Αταλάντη όπου τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα που έχασε τη ζωή της στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, καθώς συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για το τελευταίο «αντίο».

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ τραγικά πρόσωπα οι γονείς και τα δύο αδέλφια της. Την ίδια στιγμή οι συγγενείς, φίλοι αλλά και συμπατριώτες της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς κανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως ένα κορίτσι που ήταν γεμάτο με όνειρα δεν θα βρίσκεται πλέον κοντά τους.

«Ένα μόνο πράγμα θέλω. Να λάμψει η αλήθεια…» ζητούσε με πόνο ψυχής ο πατέρας της Χρήστος Χούπας, που με πολύ κόπο τον συγκρατούσαν τα δύο αδέλφια της Ελπίδας.

Τα δύο αγόρια, τα αδέρφια της Ελπίδας, η τύχη βοήθησε να μην είναι συνεπιβάτες στο ίδιο τρένο. Είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν μαζί, αλλά ωστόσο μία βλάβη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τους ανάγκασε να παραμείνουν πίσω, και έτσι άλλαξαν τα εισιτήρια για την επόμενη μέρα.

Η 28χρονη Ελπίδα Χούπα ταξίδευε από την Αταλάντη όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη. Είχε τελειώσει πολιτικός μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη και συνέχιζε τις σπουδές της.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την κηδεία:

Πηγή φωτογραφιών: tvstar.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement