Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Πότε θα πάρει εξιτήριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Aνδρέα Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής, που νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, κατάφερε να βγει νικητής.

Όπως έγινε γνωστό αποσωληνώθηκε,  βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, ενώ τώρα μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι έτοιμος να πάρει εξιτήριο. Συγκεκριμένα, θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο, αφού λαμβάνει ενδοφλέβια αντιβίωση, και αύριο θα γυρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο παρουσιαστής ανυπομονεί όχι μόνο να γυρίσει στο σπίτι του, αλλά και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το μήνυμα από το νοσοκομείο

Ρεπόρτερ του «Καλύτερα δεν γίνεται» το Σάββατο 4 Μαρτίου μετέφερε τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή αλλά και μερικές φωτογραφίες του μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για την βοήθειά του και στο κανάλι μου τον Alpha. Στον γιατρό μου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement