Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΜΙΚΤΕΣ: Τρίποντα… πρωτιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

 

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Κ16 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση η Κ16 της Μικτής Αχαΐας πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας ματς με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ηλείας και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η ομάδα της Ηλείας ήθελε πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να διεκδικήσει την πρωτιά και σε αυτό είχε «μαζί» της και τον Ζακυνθινό διαιτητή, Μποζίκη που έκανε ό,τι μπορούσε για να ηττηθεί η ομάδα της Πάτρας. Αυτό όμως δεν το κατάφερε καθώς η Κ16 της Αχαΐας πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο (19’) με κεφαλιά ο Μπιρλής για να ισοφαρίσει στο 73’ η ομάδα της Ηλείας με τον Πολυχρονόπουλο.

Τα τραγελαφικά γεγονότα με πρωταγωνιστή τον διαιτητή έγιναν λίγο πριν από το 80’ της συνάντησης όταν απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον σκόρερ Μπιρλή, καθώς όπως υποστήριξε ο β’ βοηθός ο παίκτης της Αχαΐας εκφράστηκε υποτιμητικά για μία απόφαση του διαιτητή. Ο ενωσιακός προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος αποβλήθηκε και αυτός από τον ρέφερι διότι «τόλμησε» με ήρεμο τρόπο να μάθει για ποιο λόγο αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του.

Η κίνηση αυτή του ρέφερι άναψε τα αίματα καθώς ο υπάλληλος του ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ηλείας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ενωσιακού προπονητή τον οποίο απώθησε και πέταξε στον αγωνιστικό χώρο! Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς ήταν να γίνει σύρραξη με τους γονείς της γηπεδούχου ομάδας να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του ενωσιακού τεχνικού. Ευτυχώς υπήρχαν και οι πιο ήρεμοι που έτρεξαν και «έσβησαν» τη φωτιά χωρίς να έχουμε κάποιον τραυματισμό.

Αυτό όμως που δείχνει ότι ο ρέφερι είχε χάσει την μπάλα είναι ότι στο τέλος πήγε και ζήτησε συγγνώμη από τον ενωσιακό προπονητή που τον απέβαλε και δεν έγραψε… τίποτα στο Φ.Α.

 

Νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Αχαΐας με 2-1 επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ηλείας.

Το συγκρότημα του Διονύση Βαλσαμή παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ηλεία εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο.

Τα γκολ για τους Αχαιούς σημείωσαν οι Αγγελόπουλος, Παπαλεξόπουλος ενώ το τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Ξυνής.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement