Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τέμπη: Θρίλερ με μία αταυτοποίητη σορό – Τί είπε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή

Δημοσιεύθηκε

στις

Θρίλερ επικρατεί με μια αταυτοποίητη σορό από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως είπε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στην Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», «ανήκει σε άνδρα και έχει ληφθεί από αυτή DNA όμως δεν έχει αναζητηθεί από κάποιον οικείο για να το συγκρίνουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση με αυτόν τον τρόπο ώστε να μας ενημερώσει το Τμήμα Ταυτοποιήσεων».

Σύμφωνα με την κα Λεονταρή υπάρχει και η οικογένεια που αναζητεί το παιδί της, το οποίο δεν έχει βρεθεί. «Εμείς δεν έχουμε στοιχείο από το παιδί αυτής της οικογένειας» είπε η ιατροδικαστής.

Απαντώντας στην ερώτηση εάν θα μπορούσε να δοθεί κάποια επιστημονική εξήγηση γιατί δεν έχει βρεθεί το παιδί αυτό, η κα Λεονταρή είπε ότι «αν το συγκεκριμένο παιδί βρέθηκε στο επίμαχο σημείο του βαγονιού που ανέπτυξε θερμοκρασία 1.000 – 1.300 βαθμούς κατά την Πυροσβεστική, θα μπορούσε να έχει γίνει σκόνη.

Η κα Λεονταρή τόνισε ότι δύο οικογένειες ζήτησαν να γίνει επανάληψη νεκροτομής σε δύο παιδιά, έπειτα από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε στην ανακρίτρια. Σχετικά με την ανησυχία για τα σφραγισμένα φέρετρα, η ίδια απάντησε ότι «υπάρχουν κάποιες σοροί που είναι σε κατάσταση να τις δουν οι οικογένειες, αλλά άλλες δεν είναι δυνατόν».


Ροή ειδήσεων

Advertisement