Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συγκλόνισε η διαμαρτυρία των δικηγόρων-Κρατούσαν πανό με τα ονόματα των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη

Δημοσιεύθηκε

στις

Φόρο τιμής απέτισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Της Πάτρας στα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη με μια σιωπηλή διαμαρτυρία που συγκλόνισε τους πάντες.

Οι δικηγόροι κρατώντας ένα πανό που έγραφε “Δικαιοσύνη στην αλήθεια” και πλακάτ με τα ονόματα των θυμάτων και τις ηλιλίες τους σε μαύρο φόρο τίμησαν τα θύματα και έστειλαν το δικό τους μήνυμα έξω από την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου για την τραγωδία στα Τέμπη.

 

 

Οι διαδηλωτές που περνούσαν από μπροστά τους υποκλίθηκαν στην στάση τους και τους καταχειροκροτούσαν με μάτια βουρκωμένα.
Στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών προχώρησε σε τρίωρη αποχή από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι και στο πλευρό τους βρέθηκαν και δικαστικοί υπάλληλοι ακόμα και δικαστικοί λειτουργοί.

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Γιώργος Κυριακόπουλος έγραψε: “Η συγκλονιστικότερη στιγμή στην σημερινή πορεία που χειροκρότησαν όλοι όσοι διαδήλωναν.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών μπροστά στα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου με θλίψη στο πρόσωπο, θυμίζει την τραγωδία που θλίβει κινητοποιεί όλη την ΕΛΛΑΔΑ, με τα ονόματα των παιδιών που χάθηκαν”.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement