Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Κόσμος και παίκτες έχουν μεγάλο καθήκον

Published

on

Αγώνας «ζωής και θανάτου», χαρακτηρίζεται αυτός που δίνει ο Απόλλωνας στις 11 Μαρτίου ημέρα Σάββατο στις 16:00 (ΕΡΤ3) με τον Ιωνικό στο κλειστό της Περιβόλας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Είναι ξεκάθαρο ή νικά τον σύλλογο της Νίκαιας και έχει ελπίδες και μάλιστα βάσιμες που οδηγούν στην παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ ή βάζει «τίτλους τέλους», πριν το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί.

Αυτό οι παίκτες του ιστορικού Απόλλωνα πρέπει να το καταλάβουν πριν είναι για τους ίδιους «κακό». Το Σάββατο το κλειστό της Περιβόλας θα είναι «καμίνι», καθώς ο φίλαθλος κόσμος της μελανόλευκης ομάδας θα… σταθεί στο ύψος του, θα τους υποστηρίξει μέσα σε κόσμια πλαίσια και θα συμβάλει με τη σειρά του στο να έρθει η νίκη.

Αλλά και οι παίκτες απέναντι σε αυτό τον φίλαθλο κόσμο που θα τους στηρίξει και θα τους δώσει δύναμη, θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, έχοντας ένα μεγάλο καθήκον. Να φέρουν το ροζ φύλλο στα αποδυτήρια του ιστορικού αυτού συλλόγου και να τους δώσουν τη χαρά που τόσο περιμένουν.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ  

Για το σημαντικό παιχνίδι μίλησε ο πλέει μέικερ του Απόλλωνα, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ λέγοντας: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους στόχους μας που είναι σχεδόν όλη η χρόνια» είπε αρχικά ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Σημαντικό κομμάτι θα είναι ο κόσμος μας που με την ώθηση του θα μας βοηθήσει να  πετύχουμε την νίκη!».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτήριων για τον αγώνα με τον Ιωνικό, όπου θυμίζουμε ότι η γενική είσοδος είναι στα 5 ευρώ. Οι ώρες που μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια είναι οι εξής: Καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15) τις εξής ώρες: 11.00-15.00 και 18.00-21.00. Επίσης, καθημερινά -πλην της Πέμπτης-από τα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γήπεδο, στην Περιβόλα τις εξής ώρες: 11.00-15.00. Επιπλέον, το Σάββατο 11 Μαρτίου, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις 09.00 ως τις 14.00 στα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15), αλλά και από τα γραφεία του συλλόγου, στο κλειστό της Περιβόλας από τις 11.00 μέχρι να ανοίξουν τα εκδοτήρια. Φυσικά, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την Ticket Master.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Ανακοίνωση για τον «τελικό» απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας το ερχόμενο Σάββατο (11/3, 17:00) εξέδωσε ο Ιωνικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Μόνο για την νίκη στην Πάτρα. Το Σάββατο στην Πάτρα απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα παίζεται η παραμονή του μπασκετικού Ιωνικού στην Basket League! Ένα κρίσιμο παιχνιδι που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα από παίκτες, προπονητές και Διοίκηση. Η νίκη και η μαχητικότητα μέσα στο παρκέ είναι μονόδρομος και αδιαπραγμάτευτη απαίτηση όλων των φιλάθλων! Παίξτε για τον κόσμο, παίξτε για την φανέλα, παίξτε για την ιστορία του Ιωνικού! Υ.Γ. Παρασκηνιακά παιχνίδια στις πλάτες του Ιωνικού δεν έγιναν και δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά. Να είστε σίγουροι γι’αυτό».

«ΝΤΟΥ» ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Η κατάσταση στον Ιωνικό μετά και την απόφαση της γενικής αρχής να αποχωρήσει άμεσα από την κεφαλή της ομάδας κρέμεται από μια κλωστή τις τελευταίες ώρες, κάτι που έχει φέρει στα άκρα τους και τους οπαδούς του οργανισμού της Νίκαιας. Μάλιστα, οι οπαδοί του Ιωνικού έκαναν «ντου» στη σημερινή (9/3) προπόνηση του συλλόγου εν όψει της εξόδου στην Πάτρα για τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα για την 18η αγωνιστική της Basket League το επικείμενο Σάββατο (11/3) απαιτώντας να αλλάξει άμεσα κάτι. Ουσιαστικά, το φίλαθλο κοινό της Νίκαιας τόνισε πως κανείς δεν θα «παίζει παιχνίδια στην πλάτη του Ιωνικού» με στόχο κάθε κατεύθυνση μέσω μερικών αρκετά επιθετικών και τεταμένων σχολίων. Μένει λοιπόν, μόνο να φανεί αν τα λόγια αυτά πιάσουν τόπο εντός των τελευταίων αγωνιστικών της πρώτης τη τάξει εθνικής λίγκας, με τον Ιωνικό να δίνει εδώ και καιρό τη δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία…

ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement