Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αυξητική η τάση που παρουσιάζει η τιμή των καυσίμων στα πρατήρια

Published

on

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κλάδου το θετικό είναι ότι οι τιμές αυτή τη στιγμή παρουσιάζουν μια σταθερότητα, χωρίς να υπάρχουν τα «σκαμπανεβάσματα» των περασμένων μηνών, όμως το αρνητικό είναι ότι η τάση πλέον μετά την έλευση του νέου έτους συνεχίζει να είναι αυξητική.

Πιο συγκεκριμένα η τιμή της αμόλυβδης έχει φτάσει να δίνεται στο 1,90 ευρώ το λίτρο, έχοντας μια ανοδική τάση για το επόμενο διάστημα, ενώ η τιμή της ντίζελ στην Πάτρα είναι στο 1,70 το λίτρο, παρουσιάζοντας μια μικρή άνοδο που μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει μεγαλύτερη.

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης η τιμή του κυμαίνεται στο 1,20 με 1,25 ευρώ το λίτρο, με την ζήτηση όμως να έχει παρουσιάσει μια σημαντική πτώση. Σε γενικές γραμμές η πτώση αυτή στην αγορά καυσίμων είναι γενική, έχοντας ξεκινήσει αμέσως μετά την εορταστική περίοδο, παρουσιάζοντας μια συνεχή πορεία προς τα κάτω.

Ο κόσμος δείχνει να έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις μετακινήσεις του, ειδικότερα τις καθημερινές και βάζει βενζίνη ή ντίζελ με το σταγονόμετρο, ίσως για την κάλυψη των αναγκών του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement