Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο Άγγελος Ποστέκογλου «φλερτάρει» με την Τότεναμ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ελληνοαυστραλός τέως τεχνικός της Παναχαϊκής και νυν της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Τότεναμ, με το μέλλον του Κόντε να είναι πλέον αβέβαιο.

Η κατάσταση στην Τότεναμ τα τελευταία 24ωρα δείχνει πως ο Αντόνιο Κόντε ενδέχεται να αποχωρήσει ακόμα και πριν το τέλος στη σεζόν, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ιταλός και τα σενάρια για νέο προπονητή… δίνουν και παίρνουν στο Νησί.

Τα ονόματα των Μπρένταν Ρότζερς και Μαουρίτσιο Ποκετίνο ακούγονται… δεξιά και αριστερά, ωστόσο η Telegraph αποκαλύπτει πως οι «Σπερς» τσεκάρουν τον προπονητή της Σέλτικ, Άγγελο Ποστέκογλου. Τα υπόλοιπα ονόματα που έχει στη λίστα του ο Ντάνιελ Λίβι σε περίπτωση αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε είναι οι: Λουίς Ενρίκε, Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι και Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Ποστέκογλου που έφτασε τα 100 παιχνίδια στον πάγκο των «Κελτών» στη νίκη επί της χαρτί με 3-1, έχει ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι σκέφτεται μόνο την Σέλτικ και δύσκολα θα αποχωρήσει. Μένει βέβαια να δούμε αν οι Λονδρέζοι κινηθούν για την απόκτησή του, με τους «Σπερς» πλέον να αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα -και μόνο- και την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στο Τσαμπιονς Λιγκ.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement