Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

1o φεστιβάλ αφήγησης παιδικού παραμυθιού στο Αίγιο

«Μια φορά κι έναν καιρό…»

Σάββατο και Κυριακή  1-2 Απριλίου Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, Αίγιο

Δημοσιεύθηκε

στις

 Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στις 2 Απρίλιου, οι εκδόσεις Ηδύφωνο με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α οργανώνουν το 1ο φεστιβάλ αφήγησης παραμυθιού στο Αίγιο με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό…»  Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Απριλίου στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο κέντρο της πόλης. 

   Παραμυθούδες και παραμυθάδες θα  αφηγηθούν παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους και θα μας γνωρίσουν  τους ήρωές τους,  που ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. Λαϊκά, αλλά και σύγχρονα παραμύθια θα ξετυλίξει το κουβάρι της αφήγησης  και παραμυθοήρωες  θα γεμίσουν το αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.

   «Μια φορά κι ένα καιρό» λοιπόν σε έναν όμορφο τόπο θα μαζευτούν  παραμυθάδες να πουν τις ιστορίες τους για βασιλιάδες, ξωτικά, μάγισσες και δράκους, για πονηρές γάτες, ευαίσθητες κοτούλες και σκύλους που κουνώντας την ουρά τους μας λένε «Γουφ», αλλά και για τον Ηλία, τον Λάμπρο, τη Σαλάμ, τον Αιμίλιο, την Κλεονίκη, τον Τρυφερούλη, την Άνα και την Πολύμνια  που θέλουν να ζήσουν  σε έναν κόσμο καλύτερο!!!

Ροή ειδήσεων

Advertisement