Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ένας χρόνος απουσίας- Το Σάββατο το ετήσιο μνημόσυνο της Χριστίνας Γεωργακοπούλου που έσβησε στα 56 της χρόνια

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, η Χριστίνα Γεωργακοπούλου, στα 56 της χρόνια.

Αύριο, Σάββατο στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Εγλυκάδος Πατρών θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της.

Ήταν ξημερώματα Κυριακής, 13ης Μαρτίου 2022, όταν ξαφνικά «έφυγε» για το μακρινό ταξίδι. Μέρα που σημάδεψε για πάντα τον αγαπημένο της σύζυγο, αθλητικό συντάκτη της «Γ» Τάσο Αγγελόπουλο και τη μονάκριβη κόρη τους, Ελένη – Μελίνα, που βιώνουν τη μεγάλη απώλεια. Όμως, όπως έγραψε σε μια ανάρτηση  – κατάθεση ψυχής ο σύζυγός της «σε έχουμε οδηγό σε αυτό τον δύσκολο δρόμο που βαδίζουμε και πάμε χέρι-χέρι, όπως μας έδειξες. Είναι μακρύς ο δρόμος ψυχή μου, μα θα τον προσπεράσω μαζί με το κοριτσάκι μας, γιατί έχουμε τη δική σου προστασία, που τη νιώθω κάθε στιγμή. Είσαι δίπλα μας, παρά τη μοναξιά που πολλές φορές είναι συνεχόμενη. Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε και δεν πρόκειται να χωριστούμε…»

Η Χριστίνα Γεωργακοπούλου ήταν μια γλυκιά ύπαρξη, μια γυναίκα με καλοσύνη και ευγένεια, που αφοσιώθηκε στην οικογένειά της με όλη την ψυχή της και στους δικούς της ανθρώπους θα ζει αιώνια.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement