Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σαράντα μέρες χωρίς τον Παναγιώτη Δημητρακόπουλο – Την Κυριακή το μνημόσυνο στα Καλάβρυτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέρασαν σαράντα μέρες από την ημέρα που άνοιξε τα φτερά του για να κερδίσει την αιωνιότητα ο ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας Παναγιώτης Δημητρακόπουλος.
Ήταν μόλις 36 μόλις ετών, δεν πρόλαβε να γευτεί τις χαρές της ζωής και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Όμως, στο σύντομο πέρασμα της επίγειας διαδρομής του άφησε ανεξίτηλη την παρουσία του. Υπηρέτησε την πατρίδα με σθένος και αυταπάρνηση, υπήρξε ένας γενναίος μαχητής, ένας παιδί με σπάνια χαρίσματα, που αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα.
Έχαιρε αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού στους συναδέλφους τους σε όλες τις Μονάδες που υπηρέτησε (στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τελευταία στην 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών -ΜΑΕΔΥ) και είχε μόνο φίλους.
Ήταν ένα παιδί με αρχές και αξίες, με ευαισθησίες, σεμνός, ταπεινός, ακέραιος και με μεγαλείο ψυχής για τον τρόπο που αναμετρήθηκε με την ασθένειά του και την γενναιότητα της ψυχής του.
Οι γονείς του Γεώργιος και Βασιλική, ο αδελφός του Μιχάλης, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα τιμήσουν την μνήμη του και θα προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του αύριο στις 9 το πρωί στο σαρανταήμερο μνημόσυνο που θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement