Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Connect with us

Τοπική αγορά

Ενδυνάμωση συνεργασίας με το ΚΕΚ της ΟΕΒΕΣΝΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνεργατικό πνεύμα έγινε η συνάντηση μεταξύ ΓΣΕΒΕΕ και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της Π.Δ.Ε. Φωκίωνα Ζαΐμη  με σκοπό να επιλυθούν ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και βιοτέχνες επί σειρά ετών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 1 Μαρτίου με τον Υπεύθυνο του ΚΕΚ/ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας  Δημήτρη Νικολακόπουλο και τον Προϊστάμενο του ΚΕΚ/ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας Αλέξη Πλέσσια.

Στην συνάντηση ο κ. Νικολακόπουλος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα έργα και τις μελέτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στα πεδία της Παρακολούθησης του Οικονομικού Περιβάλλοντος, της Επιχειρηματικότητας, της Επαγγελματικής Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης, της Διάγνωσης αναγκών δεξιοτήτων και επαγγελμάτων, καθώς και για τις δράσεις του Ινστιτούτου που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ και των μελών της.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαΐμης εξέφρασε τη βούληση του αλλά και την ετοιμότητα της Π.Δ.Ε για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Φορέων και τη συνεργασία τους σε κοινά πεδία ενδιαφέροντος και ειδικότερα στο σχεδιασμό εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης που θα προκύψουν στο μέλλον με βάση τα πορίσματα και τις ανάγκες της αγοράς.

Ο κ. Ζαΐμης τόνισε: «Όπως γνωρίζετε τα απλά είναι και τα πιο δύσκολα! Εμείς,  ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πιστεύουμε στις συνεργασίες και στα οφέλη που προκύπτουν μέσα από συζητήσεις, εργασία και μελέτη. Αυτό επιθυμούμε και με τη ΓΣΕΒΕΕ του Παραρτήματος Πάτρας, που  αντιπροσωπεύει το ουσιαστικότερο και πιο ζωντανό κομμάτι του οικονομικού ιστού της χώρας, των Μικρομεσαίων επιχειρηματιών».

Στη συνάντηση έλαβε μέρος και ο Συντονιστής της Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα (ΣΕΑΔΕ), κ. Μπαρμπούνης Δημήτρης.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Παρούσα η Pilavas στην έκθεση Prowein 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Pilavas Distillery SA στην φετινή κλαδική έκθεση της ProWein η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dusseldorf στις 19-21 Μαρτίου.

Σε αυτήν συμμετείχαν οι Νίκος & Παναγιώτης Πιλαβάς καθώς επίσης και ο Δ/ντης Εξαγωγών της εταιρίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να δοκιμάσουν τη νέα ετικέτα και ανανεωμένη συνταγή του Τσίπουρου της εταιρείας, καθώς επίσης και τον νέο κωδικό του Premium Ούζου Gold που προέρχεται από μια παλιά οικογενειακή συνταγή που βρέθηκε πρόσφατα και δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη.

Ανανεώθηκαν υφιστάμενες αλλά και δημιουργήθηκαν πολλά υποσχόμενες νέες συνεργασίες οι οποίες έρχονται να προστεθούν στο ήδη ενισχυμένο εξαγωγικό προφίλ της εταιρίας.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Εντυπωσιακή παρουσία στη Foodexpo

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Λουξ στη Foodexpo 2023. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η εταιρία υποδέχτηκε στο περίπτερό της πλήθος εμπορικών αντιπροσώπων από την Ελλάδα και τον κόσμο και πραγματοποίησε στοχευμένα εμπορικά ραντεβού.

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες επισκέφτηκαν το περίπτερο της Λουξ και συνομίλησαν με τη Διοίκηση και τα Στελέχη για τις αγαπημένες σειρές αναψυκτικών και χυμών λουξ αλλά και για τις νέες προϊοντικές προτάσεις της εταιρίας, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη Foodexpo όπως η σειρά λουξ Tea σε τρεις απολαυστικές γεύσεις, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και μόνο με φυσικά γλυκαντικά καθώς και η λουξ free, ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά εντυπωσίασαν τους kye buyers που επισκέφτηκαν το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περίπτερο της Λουξ επισκέφτηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός, Αρμόδιος για την αλιευτική πολιτική Σίμος Κεδίκογλου, οι οποίοι συνομίλησαν με τους τρεις ιδιοκτήτες για τη δυναμική των προϊόντων της εταιρίας.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Παρουσίες στην FOOD EXPO 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε για μια ακόμα φορά στην FOOD EXPO 2023, στο σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς για τα Τρόφιμα και Ποτά στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου η FOOD EXPO καλωσόρισε χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας μετείχε στην FOOD EXPO 2023 με 18 επιχειρήσεις οινοποιεία, ζυθοποιία, αναψυκτικά επιχειρήσεις τροφίμων, στο περίπτερο της Περιφέρειας (ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ – PATRAIKI WINES, ΠΡΟΤΥΠΗ ΝΑΝΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ – ΚΥΚΑΩ, ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ –ΚΡΑΣΙΑ ΛΑΡΙΣΣΟΣ, AMMOUSSA BREWERY, ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ, AITHRA PREMIUM ORGANIC  SPIRITS, ΚΟΥΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ, VANTANA, NOSTALGAIA IKE, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΚΑΡΑΜΕΛΟΚΟΣΜΟΣ, ΛΑΙΜΟΣ ΚΩΝ. ΜΟΝ. ΕΠΕ – COUNINIOTIS GROUP, ΤΡΙΨΑΣ Α.Ε., HELLENIC MIXTURES INDUSTRY, ΕFTYCHIA APICULTURE (μέλι), ΑΝΑΣΤΑΣΙΝΗΣ Ν. είδη αρτοποιείου, ΠΙΛΑΒΑΣ, ΛΙΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ και ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ). Σε δικό της περίπτερο στην έκθεση συμμετείχε η Λουξ-Μαρλαφέκας.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα