Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Connect with us

Τοπική αγορά

Συνάντηση εργασίας για το έργο INTECMED του Επιμελητηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Περιφέρεια Ανδαλουσίας και συγκεκριμένα στην Σεβίλλη, πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές δράσεις του Ευρωπαϊκού έργου INTECMED, στο οποίο το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι ο επικεφαλής εταίρος.

Στις 2 και 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 6η συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του έργου καθώς και η επίσκεψη τύπου Study Visit στο Σημείο Διευκόλυνσης της Κανοτομίας (RIFP) που έχει δημιουργηθεί στην Σεβίλλη. Το Επιμελητήριο της Σεβίλλης-εταίρος του έργου, είχε αναλάβει την ευθύνη διοργάνωσης των συναντήσεων κάτι που αποδείχθηκε πως έγινε με επιτυχία.
Κατά την διάρκεια της Συντονιστικής το εταιρικό σχήμα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο του έργου έπειτα και από την παράταση του έως τον Σεπτέμβριο του 2023 καθώς και να συζητήσει για την Διοικητική και Οικονομική διαχείρισή του.
Κατά την διάρκεια του Study Visit, οι εκπρόσωποι των Hubs των εταίρων, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο που διαμόρφωσε το Επιμελητήριο Σεβίλλης μέσω του INTECMED αλλά να γνωρίσουν από κοντά και κάποιες από τις startup επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες πήραν μέρος στο Πρόγραμμα Καθοδήγησης.
Μάλιστα, κατά την 2η ημέρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για Επιχειρηματικές Συναντήσεις (Centro Commercial TORRE SEVILLA), πραγματοποιήθηκε η επίσημη βράβευση και απόδοση των 3 Επιχειρηματικών Βραβείων στις Ισπανικές startups που διακρίθηκαν μέσω του INTECMED, απο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Σεβίλλης και τον Πρόεδρο του Τεχνολογικού Οργανισμού της Ανδαλουσίας (CTA).
Για το Επιμελητήριο Αχαΐας, στην Σεβίλλη βρέθηκαν ο Project Manager του έργου Γιωτόπουλος Κωνσταντίνος, ο Assistant Project Manager Σίδερης Ευστάθιος οι οποίοι πήραν μέρος στο SC Meeting και η Communication Manager του έργου Κατσαντά Δανάη που συμμετείχε στο Study Visit.

 

Τοπική αγορά

Παρούσα η Pilavas στην έκθεση Prowein 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Pilavas Distillery SA στην φετινή κλαδική έκθεση της ProWein η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dusseldorf στις 19-21 Μαρτίου.

Σε αυτήν συμμετείχαν οι Νίκος & Παναγιώτης Πιλαβάς καθώς επίσης και ο Δ/ντης Εξαγωγών της εταιρίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να δοκιμάσουν τη νέα ετικέτα και ανανεωμένη συνταγή του Τσίπουρου της εταιρείας, καθώς επίσης και τον νέο κωδικό του Premium Ούζου Gold που προέρχεται από μια παλιά οικογενειακή συνταγή που βρέθηκε πρόσφατα και δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη.

Ανανεώθηκαν υφιστάμενες αλλά και δημιουργήθηκαν πολλά υποσχόμενες νέες συνεργασίες οι οποίες έρχονται να προστεθούν στο ήδη ενισχυμένο εξαγωγικό προφίλ της εταιρίας.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Εντυπωσιακή παρουσία στη Foodexpo

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Λουξ στη Foodexpo 2023. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η εταιρία υποδέχτηκε στο περίπτερό της πλήθος εμπορικών αντιπροσώπων από την Ελλάδα και τον κόσμο και πραγματοποίησε στοχευμένα εμπορικά ραντεβού.

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες επισκέφτηκαν το περίπτερο της Λουξ και συνομίλησαν με τη Διοίκηση και τα Στελέχη για τις αγαπημένες σειρές αναψυκτικών και χυμών λουξ αλλά και για τις νέες προϊοντικές προτάσεις της εταιρίας, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη Foodexpo όπως η σειρά λουξ Tea σε τρεις απολαυστικές γεύσεις, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και μόνο με φυσικά γλυκαντικά καθώς και η λουξ free, ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά εντυπωσίασαν τους kye buyers που επισκέφτηκαν το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περίπτερο της Λουξ επισκέφτηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός, Αρμόδιος για την αλιευτική πολιτική Σίμος Κεδίκογλου, οι οποίοι συνομίλησαν με τους τρεις ιδιοκτήτες για τη δυναμική των προϊόντων της εταιρίας.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Παρουσίες στην FOOD EXPO 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε για μια ακόμα φορά στην FOOD EXPO 2023, στο σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς για τα Τρόφιμα και Ποτά στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου η FOOD EXPO καλωσόρισε χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας μετείχε στην FOOD EXPO 2023 με 18 επιχειρήσεις οινοποιεία, ζυθοποιία, αναψυκτικά επιχειρήσεις τροφίμων, στο περίπτερο της Περιφέρειας (ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ – PATRAIKI WINES, ΠΡΟΤΥΠΗ ΝΑΝΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ – ΚΥΚΑΩ, ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ –ΚΡΑΣΙΑ ΛΑΡΙΣΣΟΣ, AMMOUSSA BREWERY, ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ, AITHRA PREMIUM ORGANIC  SPIRITS, ΚΟΥΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ, VANTANA, NOSTALGAIA IKE, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΚΑΡΑΜΕΛΟΚΟΣΜΟΣ, ΛΑΙΜΟΣ ΚΩΝ. ΜΟΝ. ΕΠΕ – COUNINIOTIS GROUP, ΤΡΙΨΑΣ Α.Ε., HELLENIC MIXTURES INDUSTRY, ΕFTYCHIA APICULTURE (μέλι), ΑΝΑΣΤΑΣΙΝΗΣ Ν. είδη αρτοποιείου, ΠΙΛΑΒΑΣ, ΛΙΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ και ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ). Σε δικό της περίπτερο στην έκθεση συμμετείχε η Λουξ-Μαρλαφέκας.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα