Connect with us

Τοπική αγορά

Συνάντηση εργασίας για το έργο INTECMED του Επιμελητηρίου

Published

on

Στην Περιφέρεια Ανδαλουσίας και συγκεκριμένα στην Σεβίλλη, πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές δράσεις του Ευρωπαϊκού έργου INTECMED, στο οποίο το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι ο επικεφαλής εταίρος.

Στις 2 και 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 6η συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του έργου καθώς και η επίσκεψη τύπου Study Visit στο Σημείο Διευκόλυνσης της Κανοτομίας (RIFP) που έχει δημιουργηθεί στην Σεβίλλη. Το Επιμελητήριο της Σεβίλλης-εταίρος του έργου, είχε αναλάβει την ευθύνη διοργάνωσης των συναντήσεων κάτι που αποδείχθηκε πως έγινε με επιτυχία.
Κατά την διάρκεια της Συντονιστικής το εταιρικό σχήμα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο του έργου έπειτα και από την παράταση του έως τον Σεπτέμβριο του 2023 καθώς και να συζητήσει για την Διοικητική και Οικονομική διαχείρισή του.
Κατά την διάρκεια του Study Visit, οι εκπρόσωποι των Hubs των εταίρων, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο που διαμόρφωσε το Επιμελητήριο Σεβίλλης μέσω του INTECMED αλλά να γνωρίσουν από κοντά και κάποιες από τις startup επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες πήραν μέρος στο Πρόγραμμα Καθοδήγησης.
Μάλιστα, κατά την 2η ημέρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για Επιχειρηματικές Συναντήσεις (Centro Commercial TORRE SEVILLA), πραγματοποιήθηκε η επίσημη βράβευση και απόδοση των 3 Επιχειρηματικών Βραβείων στις Ισπανικές startups που διακρίθηκαν μέσω του INTECMED, απο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Σεβίλλης και τον Πρόεδρο του Τεχνολογικού Οργανισμού της Ανδαλουσίας (CTA).
Για το Επιμελητήριο Αχαΐας, στην Σεβίλλη βρέθηκαν ο Project Manager του έργου Γιωτόπουλος Κωνσταντίνος, ο Assistant Project Manager Σίδερης Ευστάθιος οι οποίοι πήραν μέρος στο SC Meeting και η Communication Manager του έργου Κατσαντά Δανάη που συμμετείχε στο Study Visit.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement