Connect with us

Lifestyle

«Όταν άρχισα να πίνω κόκες…»-Η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας για την μάχη της με τα ναρκωτικά

Published

on

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok δύο βίντεο και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τις ουσίες και το αλκοόλ.

Η ίδια περιέγραψε πώς ξέφυγε η κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνει συστηματικός χρήστης κοκαΐνης, και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την απεξάρτηση.

«Χρειάζεται να φοβόμαστε»

«Εθίστηκα στην κοκαΐνη γιατί είναι εθιστική. Εθίστηκα στο αλκοόλ γιατί είναι εθιστικό. Στη μαριχουάνα, το ίδιο, γιατί κολλάς. Ο εθισμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που χρειάζεται να κοντρολάρουμε… Εθίστηκα σε όλα αυτά γιατί είναι εθιστικά και ουσιαστικά, το κακό το κάνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Τον εαυτό μας πρέπει να φοβόμαστε. Χρειάζεται να φοβόμαστε. Μόνο εμείς μπορούμε να καταστρέψουμε ή να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Κανένας άλλος», είπε στο πρώτο της βίντεο.

«Θες να πίνεις γιατί…»

Στο δεύτερο, εξομολογήθηκε: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες και να θέλω να γυρνάω σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν -γιατί αυτό το ναρκωτικό σε κάνει να συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο, άσχετο και γνωστό-. Θες να είσαι και να μιλάς ατελείωτα. Θες να πίνεις γιατί να είναι αυτή η ένωση όπως με τα γάρα, το αλκοόλ… θες κόσμο.

Και όλα αυτά τα τρομερά down που μου συνέβαιναν και έπρεπε να πάρω χάπια για να κοιμηθώ ή να πιω δέκα γάρα για να κοιμηθώ αλλά και πάλι, με όλη αυτή την ταλαιπωρία, ξανά να πίνω τις γραμμές και να τη βρίσκω. Όταν άρχισα λοιπόν να τη πίνω μόνη μου στο σπίτι, εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο κλικ και δεν άργησα πολύ να πω “τέρμα εγώ με αυτή τη ζωή” και τέρμα με όλη αυτή τη συναναστροφή όλων αυτών των τοξικών ανθρώπων.

Κι εγώ ήμουν τοξική. Αλλά, εγώ επέλεξα να καταστρέφομαι με αυτόν τον τρόπο και εγώ επέλεξα να θεραπευτώ με έναν άλλο ολιστικό τρόπο καθαρής ζωής».

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement