Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αλλαγή φρουράς στο ΚΕΤΧ, νέος Διοικητής ο ο Ευάγγελος Τούντας ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/03/2023, η αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα. Παρουσία του Διευθυντή Τεχνικού του ΓΕΣ υποστράτηγου Κωνσταντίνου Καλαματιανού, ο απερχόμενος Διοικητής του ΚΕΤΧ ταξίαρχος Τρύφωνας Χατζηγιάννης παρέδωσε τη διοίκηση στον ταξίαρχο Ευάγγελο Τούντα.

Στη σεμνή και συγκινητική τελετή παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ο οποίος ευχήθηκε στον απερχόμενο Διοικητή να έχει υγεία και δύναμη και τον ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία που είχε η 6η ΥΠΕ και το ΚΕΤΧ Πάτρας.

Πάτρα: Αλλαγή φρουράς στο ΚΕΤΧ, νέος Διοικητής ο ο Ευάγγελος Τούντας ΦΩΤΟ

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον νέο Διοικητή. Στη σύντομη συνομιλία μαζί του, ο κ. Καρβέλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η 6η ΥΠΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και θα διατηρεί πάντα ανοιχτή τη “γέφυρα” επικοινωνίας, συνεργασίας και στήριξης με το ΚΕΤΧ Πατρών. “Είναι υποχρέωσή μας, να συμβάλουμε στην ενημέρωσή σας, μέσα από τα στελέχη μας στον τομέα της πρόληψης αλλά και σε αυτό που λέμε δημόσια υγεία”, είπε ο κ. Καρβέλης.

Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement