Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην εξιχνίαση της μαφιόζικη δολοφονίας 32χρονου Αλβανού στα Σεπόλια στις 30 Μαΐου 2021 έφτασε η αστυνομία συλλαμβάνοντας δύο συνεργούς του εκτελεστή.

Ήταν απόγευμα εκείνης της ημέρας όταν ο δράστης πλησίασε το θύμα σε κεντρική καφετέρια που καθόταν στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια και τον εκτέλεσε πυροβολώντας 8 φορές εναντίον του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης ακολούθως, διέφυγε κάνοντας χρήση και εναλλάσσοντας αυτοκίνητα – ταξί, τα οποία οδηγούσαν συνεργοί του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι συνέδραμαν τον φυσικό αυτουργό με μέσα μεταφοράς κατά την προσέγγιση και τη διαφυγή του από τον τόπο της δολοφονίας.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 15 Μαρτίου 2023, εντοπίσθηκαν οι δύο συνεργοί, οι οποίοι προσήχθησαν και ακολούθως συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Αλβανική μαφία

Η συγκεκριμένη δολοφονία είχε αποδοθεί στον πόλεμο της αλβανικής μαφίας που μαίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ο 32χρονος είχε γίνει στόχος δολοφονικών επιθέσεων άλλες τρεις φορές πριν τελικά πέσει νεκρός.

Συγκεκριμένα, στις 18 Απριλίου του 2009, άγνωστοι είχαν αποπειραθεί και πάλι να τον δολοφονήσουν με πυροβόλο όπλο στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε τραυματιστεί στην κοιλιά.

Τον Μάιο του 2019 πάλι είχε δεχθεί πυρά από έναν άγνωστο στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, τραυματιζόμενος στα πόδια και στα χέρια.

Τελευταία απόπειρα εις βάρος του είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2021 και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, με δύο άτομα να τον πυροβολούν στο πόδι και στον ώμο.

Ο 32χρονος, πάντως, είχε απασχολήσει στο παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, καθώς είχε εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις, όντας σεσημασμένος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπλα και ναρκωτικά.

Είχε δε εκτίσει ποινές κάθειρξης και τελευταία φορά είχε αποφυλακιστεί τον Οκτώβριο του 2017 από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement