Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τέμπη: Νέα στοιχεία για τη μυστηριώδη φωτιά στο τρένο – Δοκιμές με υγρά που μπορεί να την προκάλεσαν

Δημοσιεύθηκε

στις

«Καπνός, φωτιά και μυρωδιές που δεν περιγράφονται» – Συγκλονίζει επιβάτης που επέζησε από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όσο οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη είναι σε εξέλιξη, μυστήριο εξακολουθεί να πλανάται γύρω από τη φωτιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των τρένων και τι μπορεί να την προκάλεσε.

Ο μηχανολόγος, Κώστας Λακαφώσης, εξετάζει τι συνέβη με τα υγρά στα τρένα που μπορεί να οδήγησαν στην έκρηξη. Κάνει, δηλαδή, δοκιμή σε υγρά ώστε να διαπιστώσει τι μπορεί να προκάλεσε την ανάφλεξη.

Λεωφορεία υπό διάλυση – Πόρτα ξεκόλλησε εν κινήσει και τη συγκράτησαν με ταινία!

«Καπνός, φωτιά και μυρωδιές που δεν περιγράφονται» – Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη
«Καθόμουν στη μέση του βαγονιού και προς τα πίσω. Την στιγμή του ατυχήματος, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, εκτινάχθηκα περίπου στα 2 – 3 μέτρα μπροστά και αριστερά. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι έσπασαν όλα τα τζάμια της αριστερής μεριάς του βαγονιού, προς τα μέσα, μαζί με ένα ωστικό κύμα» περιγράφει επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας, στην εκπομπή «LIVE NEWS».

«Από εκεί και μετά η κατάσταση ήταν απελπιστική, καπνός και φωτιά και μυρωδιές που δεν περιγράφονται. Πανικός, φωνές, τσιρίδες. Τη φωτιά την είδα σε πρώτη φάση δεξιά μου, στις μηχανές. Μετά από ένα 20λεπτο που βγήκαμε από το βαγόνι, καιγόταν ο τόπος όλος, ήταν σαν να έχει γίνει αεροπορικό δυστύχημα, σαν να έχει πέσει βόμβα» συγκλονίζει.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement