Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δύο Πατρινοί στην Κεντρική Επιτροπή του νεοσύστατου κόμματος Βολτ Ελλάδας

Πρόκειται για τους Ανδρέα Κοσμάτο και Σεραφείμ Μπαχρά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ανδρέας Κοσμάτος και ο Σεραφείμ Μπαχράς είναι οι δύο Πατρινοί που αναδείχτηκαν μέλη της 30μελούς Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Βολτ Ελλάδας, το οποίο πραγματοποίησε το ιδρυτικό του συνέδριο το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Το συνέδριο εξέλεξε το προεδρείο του Βολτ όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, τον γραμματέα, το πολιτικό συμβούλιο και την κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Στη θέση της γυναίκας συμπροέδρου εκλέχτηκε η Θεοδώρα Φαμπρικέζη και του άντρα συμπροέδρου ο Νικόλας Φουρναράκης. Γραμματέας του κόμματος εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Καλαφατάκης.

Η Θεοδώρα Φαμπρικέζη δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε την επιλογή στους συμπολίτες μας που λένε δεν έχω τι να ψηφίσω, όλοι είναι ίδιοι, δεν πάω να ψηφίσω, θα ρίξω λευκό. Έχουμε το δικαίωμα και την ικανότητα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, με ασφάλεια, με πρόοδο, με χαρά.»

Από την πλευρά του, ο Νικόλας Φουρναράκης είπε :«Το Βολτ είναι ένα κόμμα πράξεων, όπου οι προτάσεις είναι συγκεκριμένες, πρωτότυπες και ορθολογιστικές. Οι θέσεις και οι προτάσεις μας είναι για την κοινωνία και με την κοινωνία»
Εξάλλου, ο Κωνσταντίνος Καλαφατάκης συμπλήρωσε:« Το Βολτ Ελλάδας, έχει μια δυαδική φύση, και είναι αυτή η δυαδική φύση που απαντάει στο διπλό πολιτικό αίτημα. Έως ελληνικό κόμμα θα εργαστεί προς την κατεύθυνση ρηξικέλευθων, πραγματιστικών λύσεων και ως μέλος ενός πανευρωπαϊκού κινήματος θα εργαστεί συστηματικά με στόχο τον μετασχηματισμό της Ευρώπης»

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Μελάς κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Πατρέων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς, κατέθεσε, σήμερα (Παρασκευή 24 Μαρτίου) το απόγευμα, στεφάνι στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, κατά την εκδήλωση που έγινε, στο πλαίσιο των εορτασμών της εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΥΑΠ: Απαράδεκτα τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή μας στο Καρναβάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΔΕΥΑΠ έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων της Πάτρας, στηρίζοντάς τα με κάθε δυνατό τρόπο, παρέχοντας το πιο φθηνό νερό στην Ελλάδα.

Από τότε που ανέλαβε αυτή η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει σε μειώσεις στα τιμολόγια της έως και 50% και έχει ειδικά τιμολόγια για τους άνεργους, τις πολυμελείς οικογένειες και για
άλλους, παρέχοντας καλής ποιότητας νερό.

Στο φετινό καρναβάλι σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής ύστερα από τρία χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας. Μικροί και μεγάλοι, απ’ όλη την Ελλάδα, παρέλασαν και διασκέδασαν στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και άφησε, κατά γενική ομολογία,
πολύ καλές εντυπώσεις. Δεδομένης της άρνησης ΕΡΤ να καλύψει το Πατρινό καρναβάλι πανελλαδικά, η ΔΕΥΑΠ συνέβαλε έτσι ώστε η ΕΡΤ να το μεταδώσει ζωντανά και πανελλαδικά, πραγματοποιώντας διαφήμισή της. Η ΔΕΥΑΠ, επίσης, ανέλαβε την κατασκευή του άνθινου άρματος το οποίο συνοδεύτηκε από τους εργαζόμενους της που πήραν μέρος στη παρέλαση. Για τα παραπάνω ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Η ΔΕΥΑΠ συνεχίζει τον αγώνα για να μην εφαρμοστεί το αντιλαϊκό νομοσχέδιο που πέρασε πριν από λίγες μέρες στη βουλή, που προωθεί ακόμα περισσότερο την εμπορευματοποίηση του νερού και την εκχώρησή του στους ιδιώτες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των λαϊκών οικογενειών της πόλης μας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Απίστευτη γκάφα στην Δυτική Αχαϊα με πινακίδα “Ζήτω η 28η Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί σε όλη τη χώρα οι πόλεις και οι κοινότητες να ετοιμάζονται να γιορτάσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, όμως στην Κάτω Αχαΐα φαίνεται ότι μπερδεύτηκαν…

Όπως φαίνεται απο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media, στον κεντρικό δρόμο έξω από την εκκλησία, είχαν στηθεί οι εξέδρες των επισήμων για την παρέλαση, όμως πάνω τους αναγραφόταν η φράση “Ζήτω η 28η Οκτωβρίου”.

 

Ωστόσο, λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι κόλλησαν τη νέα πινακίδα με τη φράση “Ζήτω η 25η Μαρτίου”, όμως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το νέο αυτοκόλλητο είναι πιο μικρό από το αρχικό.

ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

Για το θέμα απάντησε ο Σπύρος Μυλωνάς, δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Σήμερα, το συνεργείο του Δήμου πήγε να τοποθετήσει ένα πλαίσιο πάνω από την εξέδρα των επισήμων, το οποίο έχει πάνω σε μόνιμη μελαμίνη την επιγραφή ”28η Οκτωβρίου”. Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου πάνω σε αυτή τη μελαμίνη τοποθετείται ένας μουσαμάς με την επιγραφή 25η Μαρτίου. Η επιγραφή ήταν φθαρμένη και έτσι απευθύνθηκαν σε ένα κατάστημα που τα φτιάχνει. Αυτό καθυστέρησε να γίνει και κάποιος από εκεί το τράβηξε φωτογραφίες”.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα