Connect with us

Αθλητισμός

Ο Θ. Παπαδόπουλος μίλησε στη «Γ» για όλα όσα έζησε

Published

on

Παρολίγον τραγωδία προχθές στο γήπεδο Προσφυγικών, καθώς στο 10ο λεπτό ο 27χρονος Θωμάς Παπαδόπουλος της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου σε διεκδίκηση της μπάλας με παίκτη του Πάτραι, χτύπησε στον τοίχο του γηπέδου που βλέπει προς τη μεριά των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών το οποίο και εφημέρευε. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς ευτυχώς ξέφυγε τον κίνδυνο γλιτώνοντας μόνο με μερικά ράμματα. Παράλληλα από την πτώση έσπασε και τα δάχτυλά του.

«ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ»

Ωστόσο o Θωμάς Παπαδόπουλος που είναι παντρεμένος και με τη σύζυγό του, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, μίλησε στη «Γ» για την περιπέτειά του, τονίζοντας: «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, νιώθω το κεφάλι μου βαρύ, αλλά ευτυχώς δεν έχω εμετούς και ζαλάδες. Κοιμήθηκα και δεν νιώθω κάτι περίεργο όπως μου είπαν οι ιατροί και θα έπρεπε έτσι να προσέχω. Είμαι ζωντανός, φοράω τον νάρθηκα και θα τον κρατήσω τέσσερις ημέρες, μετά αν νιώθω πολύ καλά να αρχίσω προπονήσεις». Ερωτώμενος εάν θυμάται πως έγινε το περιστατικό, ανέφερε: «Από ό,τι θυμάμαι είχα την μπάλα στα πόδια μου και προσπάθησα να βγάλω τη σέντρα, ο αντίπαλός μου άθελά του, μου έκανε τζαρτζάρισμα, έμεινα στο ένα πόδι και για να προφυλαχτώ, έβαλα φρένο το χέρι μου για αυτό κι έσπασε. Είμαι καλά, αφού πήγα χθες στην προπόνηση και είδα τους συμπαίκτες μου».

Γ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ: «ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ»

Ο παίκτης του Πάτραι, Γιώργος Θεοφάνης, τοποθετήθηκε για τη φάση με τον τραυματισμό του Θωμά Παπαδόπουλου λέγοντας: «Τρέχαμε δίπλα-δίπλα και την ώρα που ήταν έτοιμος για να βγάλει τη σέντρα του έκανα τζαρτζάρισμα και έμεινε με το ένα πόδι στον αέρα. Σοκαρίστηκα με ό,τι είδα, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ηρέμησα λίγο. Όλα καλά, σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή».

Β. Λουκοπούλου: «Η παρουσία γιατρού στο γήπεδο είναι απαραίτητη»

Η ιατρός του προχθεσινού παιχνιδιού ΑΠΣ Πάτραι-ΑΕ Μύκονος, Βιβή Λουκοπούλου, σε  ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Τέλος καλό, όλα καλά! Νεαρός παίκτης της ΑΕ Μύκονος τραυματίστηκε στον αγώνα Πάτραι-ΑΕ Μύκονος που διεξήχθη στο γήπεδο των Προσφυγικών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε μια φάση του αγώνα γλίστρησε και χτύπησε με το κεφάλι στο τσιμεντένιο τοιχίο του γηπέδου. Έχασε τις αισθήσεις του και πέφτοντας στο έδαφος είχε σπασμούς. Άμεσα έδωσα τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποιήσαμε μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο γήπεδο. Ο νεαρός επανήλθε λίγο αργότερα ωστόσο χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Όπως ενημερώθηκα είναι καλά στην υγεία του. Με αφορμή όμως κι αυτό το περιστατικό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πόσο σημαντική είναι η παρουσία γιατρού στο γήπεδο. Το έχω ζήσει πολλές φορές γι’ αυτό και επιμένω!».

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ

Από την πλευρά του, ο ΑΠΣ Πάτραι εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία κι αναφέρει: «Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του AΠΣ Πάτραι εκφράζουν τη θερμή τους συμπαράσταση και εύχονται ταχεία ανάρρωση προς τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Μυκόνου, Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση κατά της διάρκειας της μεταξύ μας αναμέτρησης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο Προσφυγικών. Μέλη του συλλόγου μας από την πρώτη στιγμή ευχήθηκαν στον άτυχο παίκτη και στους ανθρώπους της Α.Ε Μυκόνου να πάνε όλα καλά με την ανάρρωσή του και να επιστρέψει γερός και γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να χαιρόμαστε τον κάθε αγώνα ποδοσφαίρου ως γιορτή. Ακόμη οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την γιατρό του αγώνα, Βιβή Λουκοπούλου, η οποία με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση, αξιολόγησε από την πρώτη στιγμή την σοβαρότητα του περαστικού και έκανε ό,τι ήταν ιατρικά αναγκαίο, μέχρι να διακομιστεί ο ποδοσφαιριστής στο ΠΓΝΠ».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Με λιτή ανακοίνωση ο πρόεδρος και ο ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης της Μυκόνου ευχαριστούν δημόσια το προσωπικό του ΠΓΝΠ, καθώς και την ιατρό Βιβή Λουκόπουλου. Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς, το Δ.Σ. της ομάδας και ο ποδοσφαιριστής της Θωμάς Παπαδόπουλος που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΑΠΣ Πάτραι ευχαριστούν θερμά τη γιατρό του αγώνα Βιβή Λουκοπούλου αλλά και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για την άμεση και άρτια αντιμετώπιση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή».

ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ (1-2), ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ

Με αυτά και με αυτά ο αγώνας πρωταθλήματος περνά σε δεύτερη μοίρα- με τη Μύκονο να νικά 2-1 (87′ Σαμπανέι πεν. – 48′ Πινέιρο, 51′ Σπυρόπουλος) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Ο ΚΕΦΙΛΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Ο Αθανάσιος Κεφίλης του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Διαβολίτσι-Πάτραι που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:00) για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος). Βοηθούς θα έχει τους Ηλία Μπεκιάρη, Ευστράτιο Βαλκανά (Λακωνίας). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (14:00): ΑΕ Μυκόνου-ΑΟ Πυλί Κω: Γουρέλης (Αθηνών). (15:00): Αίας Γαστούνης-Ερμιονίδα: Καυκάς (Μεσσηνίας), Παναργειακός-Ρόδος: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Ιάλυσος-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Λαθύρης (Πειραιά), Πανγυθεατικός-Αιολικός: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Πανιώνιος-Πανηλειακός: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας).

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement