Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

SL2: Αγωνιστική δράση με το μυαλό στην επόμενη εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε αναμονή βρίσκονται όλοι στην SL2 με τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά και στο αν θα δικαιωθεί (21/3) ο πρόεδρος των Χανιών Αν. Ροκάκης από το διαιτητικό δικαστήριο που έχει προσφύγει κατά του εκλογικού αποτελέσματος.

Από την άλλη η Παναχαϊκή αυτή την αγωνιστική θα πραγματοποιήσει το ρεπό της και στη συνέχεια βλέπουμε αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή όχι. Πάντως ο νέος πρόεδρος, Πέτρος Μαρτσούκος πριν από τις εκλογές έταξε λαγούς με πετραχήλια και στη συνέχεια ανέφερε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αυτή η οικονομική ενίσχυση.

Ωστόσο ο Π. Μαρτσούκος τη Δευτέρα (22/3) έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο με θέμα συζήτησης φυσικά το ποσοστό του στοιχήματος το οποίο δεν έχουν πάρει οι ομάδες.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Διοργάνωση για κλάματα και κανείς δεν ενδιαφέρεται για να σώσει κάτι από αυτό το «έκτρωμα» και τη νύφη θα την πληρώσουν και οι μικροί αθλητές της SL2. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτάθλημα U19 της Super league 2 που έχει διακοπεί από τα τέλη Ιανουαρίου, δεν πρόκειται να ξαναρχίσει.

Φυσικά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί από την διοργανώτρια αρχή αλλά αν κάτι τέτοιο γίνει πράξη τότε η ζημιά… που μπορεί να γίνει σε αυτά τα παιδιά είναι μεγάλη. Απαξιώνουν το μέλλον των μικρών αθλητών και αυτό θα είναι καταστροφικό. Όλο αυτό βέβαια έχει να κάνει με τις ΠΑΕ που βρίσκονται σε αδιέξοδο και θεωρούν ότι το πρωτάθλημα των μικρών είναι ένα επιπλέον έξοδο το οποίο επιβαρύνει τον προϋπολογισμό τους. Τραγελαφικές καταστάσεις…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Ο πρόεδρος της διοργανώτρια αρχής με επιστολή προς την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ζήτησε αν δεν μπορεί να σταθεί στη SL2 να παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα η διοίκηση του Απόλλωνα έθεσε την παραίτησή της στην διοργανώτρια αρχή.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement