Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορυφαία Διάκριση στα Finance & Accounting Awards 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Η συμβουλευτική εταιρεία «MPDO» ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη περιφερειακή συμβουλευτική εταιρεία στον τομέα της εύρεσης χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στα φετινά βραβεία Finance & Accounting Awards αποσπώντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Regional Consultancy in Ventures Funding».

Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει το εξαιρετικό έργο της MPDO στην αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών χρηματοοικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης, καινοτομίας και μετασχηματισμού σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Το βραβευμένο έργο επικεντρώθηκε σε έναν Όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Η MPDO παρείχε υπηρεσίες επιχειρηματικού και χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και εύρεσης δυνητικών επενδυτών, καθοδήγησης και στρατηγικής διαπραγμάτευσης. Το έργο εξασφάλισε με επιτυχία νέα χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία τους.

Ο Βασίλης Τουντόπουλος, Managing Partner της MPDO, κατά την τελετή απονομή των βραβείων δήλωσε: “Είναι τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δίνεται να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ξεπεράσουν τις οικονομικές τους προκλήσεις. Στην MPDO, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων σε κάθε πελάτη μας και αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για αριστεία στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών συμβουλών”.

Εκτός από την επιτυχία της MPDO, ο στρατηγικός συνεργάτης της εταιρείας, η CPA Auditors, αναγνωρίστηκε επίσης για το εξαιρετικό της έργο, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Υπηρεσίες Ένταξης στον Αναπτυξιακό Νόμο & στο ΕΣΠΑ” και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Financial Reporting, Planning and Analysis (FP&A)”. Μαζί, οι δύο εταίροι δεσμεύονται να παρέχουν εξαιρετικές χρηματοοικονομικές και στρατηγικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στο δίκτυο των πελατών τους.

Η εταιρεία συμβούλων MPDO είναι ένας σύγχρονος κόμβος επιχειρηματικότητας που ειδικεύεται στην παροχή εταιρικών υπηρεσιών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ – ΣΥΧΑΙΝΑ: “Βουνά” τα σκουπίδια σε κάδους

Δημοσιεύθηκε

στις

Κι ενώ στην Πάτρα είναι να ξεκινήσουν την λειτουργία τους και τα υπόλοιπα ρεύματα ανακύκλωσης που ακόμα δεν έχουμε δει, η πόλη παραμένει ακόμα αρκετά πίσω στο θέμα αυτό.

Την ώρα που άλλοι μικρότεροι δήμοι δείχνουν να έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην ανακύκλωση, στην Πάτρα, βάζουμε ακόμα τα σύμμεικτα απορρίμματα, αυτά δηλαδή που είναι για τους πράσινους κάδους στους μπλε.

Κι αυτά που είναι για τους μπλε στους πράσινους. Το θέμα της ενίσχυσης των μπλε κάδων ανακύκλωσης δεν έχει ακόμα λυθεί, με τον δήμο να έχει ζητήσει 2.000 νέους κάδους για αυτό το ρεύμα από την ανάδοχο εταιρεία.

Όμως εκτός όλων των παραπάνω η συγκομιδή των κάδων στις γειτονιές της Πάτρας, δηλαδή εκτός του κέντρου της πόλης, δεν γίνεται αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα τα απορρίμματα και τα ανακυκλώσιμα υλικά να μένουν για μέρες σε διάφορα σημεία.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σε όλο αυτό είναι οι κάδοι στην περιοχή των Συχαινών και των Αμπελοκήπων, που έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης με τα σκουπίδια που μένουν για μέρες εκεί.

Η αποκομιδή των μπλε κάδων για τις περιοχές που βρίσκονται εκτός του κέντρου είναι ευθύνη των συνεργείων καθαριότητας του δήμου, όμως, εκεί υπάρχει ένα επιπλέον πρόβλημα.

Οι εργασίες που γίνονται στην Αρέθα έχουν αποκλείσει τους δρόμους της περιοχής, με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα να μην μπορούν να περάσουν. Όπως και να έχει η Πάτρα είναι πίσω από κάθε πλευρά στο θέμα της ανακύκλωσης.

 

 

Πάτρα: "Βουνό" τα σκουπίδια στους κάδους των Συχαινών και των Αμπελοκήπων

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Προέδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στο Μεσολόγγι για την 197η Επέτειο από την ηρωική «Έξοδο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Δήμαρχο Δήμου Ι. Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2023 στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και μεταξύ των άλλων ο Κώστας Λύρος επέδωσε την επίσημη πρόσκληση προς την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ώστε να παραστεί και να τιμήσει με την παρουσία της, τις εκδηλώσεις της 197ης Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων που θα κορυφωθούν στις 8 και 9 Απριλίου 2023.

Ο Δήμαρχος κ. Λύρος απέδωσε ιδιοχείρως την πρόσκληση στην κ. Σακελλαροπούλου, η οποία, με τη σειρά της, αφού τον ευχαρίστησε την αποδέχθηκε με χαρά. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τον Δήμο και την επικαιρότητα ενώ ο Κώστας Λύρος ευχαρίστησε την Πρόεδρο για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον ιστορικό Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών: Νταλίκα «λαμπάδιασε» στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του Δερβενίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάηκε ολοσχερώς νταλίκα η οποία έπιασε φωτιά ενώ κινείτο στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 01:10 σε φορτηγό κινούμενο στο 142χλμ. στην Νέα Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Δερβενίου στο ρεύμα προς Πάτρα. Ο οδηγός του φορτηγού, πρόλαβε και απομακρύνθηκε εγκαίρως. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε αμέσως από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αποκαταστάθηκε στο ρεύμα προς Πάτρα λίγο μετά τις 3 το πρωί, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα γινόταν με εκτροπές μέσω παρακαμπτηρίων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Λαμπάδιασε νταλίκα στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα