Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα επένδυση με την απόκτηση δέκα καινούργιων φορτηγών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η CARGO MED, μέρος του ομίλου ΜED FRIGO, εφαρμόζοντας το στρατηγικό πλάνο εξέλιξης και στο πλαίσιο του συνεχούς εκσυγχρονισμού της προχώρησε στην ανανέωση του στόλου φορτηγών της, με την απόκτηση δέκα νέων τρακτόρων VOLVO FH 500.

Τα νέα αυτά φορτηγά κατηγορίας EURO 6 θα συμβάλλουν στην ομοιογένεια του σύγχρονου στόλου της εταιρείας, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το ποσοστό EURO 6 των φορτηγών στο 97%.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα επιλέχθηκαν βάσει του πλήρους πακέτου εξοπλισμού ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, των σύγχρονων χαρακτηριστικών τους για αυξημένη παραγωγικότητα, οδική συμπεριφορά και εργονομία, αλλά και των εξελιγμένων συστημάτων και λογισμικών τους, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία και  ελαχιστοποίηση των εκπεμπόμενων ρύπων.

Η MED FRIGO / CARGO MED πιστή στο όραμα της για βιώσιμη ανάπτυξη φροντίζει να διαθέτει σύγχρονο & ασφαλές στόλο φορτηγών ψυγείων με σκοπό την μείωση του ίχνους άνθρακα, την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος στα πλαίσια και των συστημάτων Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας ISO 39001 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 που διαθέτει.

Αξίζει να αναφερθεί πως η παραλαβή των δέκα νέων τρακτόρων VOLVO FH 500, συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση άλλης μίας σημαντικής επένδυσης, καθώς σε μερικές ημέρες αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και το νέο σύγχρονο κέντρο Logistics της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Μελάς κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Πατρέων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς, κατέθεσε, σήμερα (Παρασκευή 24 Μαρτίου) το απόγευμα, στεφάνι στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, κατά την εκδήλωση που έγινε, στο πλαίσιο των εορτασμών της εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΥΑΠ: Απαράδεκτα τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή μας στο Καρναβάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΔΕΥΑΠ έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων της Πάτρας, στηρίζοντάς τα με κάθε δυνατό τρόπο, παρέχοντας το πιο φθηνό νερό στην Ελλάδα.

Από τότε που ανέλαβε αυτή η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει σε μειώσεις στα τιμολόγια της έως και 50% και έχει ειδικά τιμολόγια για τους άνεργους, τις πολυμελείς οικογένειες και για
άλλους, παρέχοντας καλής ποιότητας νερό.

Στο φετινό καρναβάλι σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής ύστερα από τρία χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας. Μικροί και μεγάλοι, απ’ όλη την Ελλάδα, παρέλασαν και διασκέδασαν στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και άφησε, κατά γενική ομολογία,
πολύ καλές εντυπώσεις. Δεδομένης της άρνησης ΕΡΤ να καλύψει το Πατρινό καρναβάλι πανελλαδικά, η ΔΕΥΑΠ συνέβαλε έτσι ώστε η ΕΡΤ να το μεταδώσει ζωντανά και πανελλαδικά, πραγματοποιώντας διαφήμισή της. Η ΔΕΥΑΠ, επίσης, ανέλαβε την κατασκευή του άνθινου άρματος το οποίο συνοδεύτηκε από τους εργαζόμενους της που πήραν μέρος στη παρέλαση. Για τα παραπάνω ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Η ΔΕΥΑΠ συνεχίζει τον αγώνα για να μην εφαρμοστεί το αντιλαϊκό νομοσχέδιο που πέρασε πριν από λίγες μέρες στη βουλή, που προωθεί ακόμα περισσότερο την εμπορευματοποίηση του νερού και την εκχώρησή του στους ιδιώτες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των λαϊκών οικογενειών της πόλης μας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Απίστευτη γκάφα στην Δυτική Αχαϊα με πινακίδα “Ζήτω η 28η Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί σε όλη τη χώρα οι πόλεις και οι κοινότητες να ετοιμάζονται να γιορτάσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, όμως στην Κάτω Αχαΐα φαίνεται ότι μπερδεύτηκαν…

Όπως φαίνεται απο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media, στον κεντρικό δρόμο έξω από την εκκλησία, είχαν στηθεί οι εξέδρες των επισήμων για την παρέλαση, όμως πάνω τους αναγραφόταν η φράση “Ζήτω η 28η Οκτωβρίου”.

 

Ωστόσο, λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι κόλλησαν τη νέα πινακίδα με τη φράση “Ζήτω η 25η Μαρτίου”, όμως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το νέο αυτοκόλλητο είναι πιο μικρό από το αρχικό.

ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

Για το θέμα απάντησε ο Σπύρος Μυλωνάς, δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Σήμερα, το συνεργείο του Δήμου πήγε να τοποθετήσει ένα πλαίσιο πάνω από την εξέδρα των επισήμων, το οποίο έχει πάνω σε μόνιμη μελαμίνη την επιγραφή ”28η Οκτωβρίου”. Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου πάνω σε αυτή τη μελαμίνη τοποθετείται ένας μουσαμάς με την επιγραφή 25η Μαρτίου. Η επιγραφή ήταν φθαρμένη και έτσι απευθύνθηκαν σε ένα κατάστημα που τα φτιάχνει. Αυτό καθυστέρησε να γίνει και κάποιος από εκεί το τράβηξε φωτογραφίες”.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα