Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορυφαία Διάκριση στα Finance & Accounting Awards 2023

Published

on

Η συμβουλευτική εταιρεία «MPDO» ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη περιφερειακή συμβουλευτική εταιρεία στον τομέα της εύρεσης χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στα φετινά βραβεία Finance & Accounting Awards αποσπώντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Regional Consultancy in Ventures Funding».

Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει το εξαιρετικό έργο της MPDO στην αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών χρηματοοικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης, καινοτομίας και μετασχηματισμού σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Το βραβευμένο έργο επικεντρώθηκε σε έναν Όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Η MPDO παρείχε υπηρεσίες επιχειρηματικού και χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και εύρεσης δυνητικών επενδυτών, καθοδήγησης και στρατηγικής διαπραγμάτευσης. Το έργο εξασφάλισε με επιτυχία νέα χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία τους.

Ο Βασίλης Τουντόπουλος, Managing Partner της MPDO, κατά την τελετή απονομή των βραβείων δήλωσε: “Είναι τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δίνεται να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ξεπεράσουν τις οικονομικές τους προκλήσεις. Στην MPDO, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων σε κάθε πελάτη μας και αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για αριστεία στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών συμβουλών”.

Εκτός από την επιτυχία της MPDO, ο στρατηγικός συνεργάτης της εταιρείας, η CPA Auditors, αναγνωρίστηκε επίσης για το εξαιρετικό της έργο, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Υπηρεσίες Ένταξης στον Αναπτυξιακό Νόμο & στο ΕΣΠΑ” και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Financial Reporting, Planning and Analysis (FP&A)”. Μαζί, οι δύο εταίροι δεσμεύονται να παρέχουν εξαιρετικές χρηματοοικονομικές και στρατηγικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στο δίκτυο των πελατών τους.

Η εταιρεία συμβούλων MPDO είναι ένας σύγχρονος κόμβος επιχειρηματικότητας που ειδικεύεται στην παροχή εταιρικών υπηρεσιών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement