Ποδόσφαιρο
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Εξι “αστέρων” τα κορίτσια του Ζήκου- Αφιέρωσαν τη νίκη στην Κυριακού
Δημοσιεύθηκε
3 μήνες πρνστις

Νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσαν τα κορίτσια του Ίκαρου Πετρωτού διαλύοντας για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής με 6-0 τον Εθνικό Καλαμάτας.
Το συγκρότημα του Αντώνη Ζήκου μείωσε την διαφορά από την 2η θέση στους 2 βαθμούς καθώς στο ντέρμπι κορυφής ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 του Φείδων Αργους.
Ολη η ομάδα του ‘Ικαρου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο όμως τον τίτλο του mvp κλέβει… η Μαριάνα Γαρουφαλή η οποία σημείωσε τα δύο από τα έξι τέρματα. Η ταλαντούχος άσος άνοιξε το σκορ στο 10’ (1-0) ενώ στο 23’ της συνάντησης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα (2-0) δείχνοντας τον δρόμο προς τον θρίαμβο στις συμπαίκτριες της. Η Τσαραντάνη στο 28’ έκανε το 3-0 για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 36’ η Ατσικπάση κάνοντας το 4-0. Στο 58’ η Ζώτου «έγραψε» το 5-0 και στο 69’ η Συρμή διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Τα κορίτσια μάλιστα μετά το σπουδαίο «τρίποντο» αφιέρωσαν την νίκη στην Παναγιώτα “Πάμελα” Κυριακού η οποία στο προηγούμενο παιχνίδι τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει για κάποιο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Ζήκου): Κρίκη Χ., Τζούρα, Βάτσικα, Ραϊκου (46΄ Φλάουερ), Κρίκη Μ., Τσαραντάνη, Σπηλιοπούλου, Συρμή, Ατσικπάση, Τσάμη (46΄Ζώτου), Γαρουφαλλή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Εθνικός Καλαμάτας-Ίκαρος Πετρωτού Πατρών 0-6
ΑΕΚ Μεσολογγίου-Ατρόμητος Ζαρουχλέικων 5-0
Αστέρας Τρίπολης-Φείδων Άργους 2-1
Αμαζόνες Κορινθίας-Γιάννενα 2-5
ΕΠΟΜΕΝΗ
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΚ Μεσολογγίου-Εθνικός Καλαμάτας
Ίκαρος Πετρωτού Πατρών-Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος Ζαρουχλέικων-Αμαζόνες Κορινθίας
Φείδων Άργους-Γιάννενα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αστέρας Τρίπολης 46-3 28
Φείδων Άργους 30-5 24
ΑΕΚ Μεσολογγίου 31-4 23
Ίκαρος Πετρωτού 35-9 22
Γιάννενα 40-16 21
Ατρόμητος Ζαρ. 11-34 9
Αμαζόνες Κορινθίας 11-69 3
Εθνικός Καλαμάτας 0-64 0