Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Γιατί αργεί το θεατράκι στην Κρήνη;

Δημοσιεύθηκε

στις

Πιο αργά και από την… χελώνα πάνε οι εργασίες για την ανάπλαση στο ανοικτό θεατράκι της Κρήνης, ένας χώρος στον οποίο έχει ποντάρει πολλά σε πολιτιστικό επίπεδο δράσεων και εκδηλώσεων ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Δήμος Πατρέων.

Το θεατράκι, ειδικότερα, τα χρόνια μετά από την πανδημία είχε φιλοξενήσει, δεκάδες θεατρικές εκδηλώσεις κυρίως μέσα από τις δράσεις των σπουδαστών του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, των εκπολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, των ερασιτεχνικών θιάσων κτλ.

Ο Δήμος είχε προχωρήσει τις διαδικασίες του έργου για την ανάπλαση της περιοχής και την διαμόρφωση ενός χώρου, που βρίσκεται σε μια καταπληκτική θέση, με θέα όλη την Πάτρα και τον Πατραϊκό.

Στο πλαίσιο αυτό θα προχωρούσε σε φυτεύσεις δέντρων, θα έβαζε γκαζόν, περίφραξη στον χώρο και εκτός των άλλων θα διαμόρφωνε γήπεδα για μπάσκετ και βόλεϊ. Όμως αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τους κατοίκους της Κρήνης, δεν προχωράει σχεδόν τίποτα.

Το μόνο που γίνεται είναι κάποιες εργασίες που αφορούν τα γήπεδα μπάσκετ και αυτά με αργούς ρυθμούς. Το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και 2.5 σχεδόν χρόνια και θα έπρεπε να έχει παραδοθεί.

Όμως όχι μόνο δεν έχει παραδοθεί, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα ολοκληρωθεί.

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement