Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ντέστινυ» από τις 24 Μαρτίου

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το έργο «Ντέστινυ» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη παρουσιάζεται στο θέατρο «όροφως» στην Πάτρα από την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21:00

και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, κάθε Κυριακή στις 20:00.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Δυο φίλες μόνες, μια φθινοπωρινή νύχτα, σ’ ένα μπαλκόνι κάπου μέσα στην πόλη, περιμένουν και προσμένουν την άφιξη ενός άνδρα – πεπρωμένου με το όνομα Ντέστινυ.  Όπως και στο ομώνυμο τραγούδι, μιλάνε για τον έρωτα που έρχεται, για τα όνειρα που έσβησαν και για αυτά που θα γεννηθούν. «Με τον καλύτερό σου έρωτα δεν ταξιδεύεις, κλειδώνεσαι σ’ ένα δωμάτιο κι οι τοίχοι είναι όλοι οι δρόμοι του κόσμου…» Το «Ντέστινυ» είναι ένα έργο για τον έρωτα και τη νεότητα που φεύγει, για τις μικρές και μεγάλες μας νίκες/ήττες μέσα στο χρόνο. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για τις ματαιώσεις, τις ψευδαισθήσεις και τις απεγνωσμένες απόπειρες να συμφιλιωθούμε με τη ζωή.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Άκης Δήμου. Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης. Σκηνικά – Κοστούμια: Ελευθερία Παναγιωτοπούλου. Κατασκευή Σκηνικού: Σταύρος Καράμπαλης. Φωτισμοί – Ήχος: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος. Βοηθοί Σκηνοθέτη: Γεωργία Μασσαρά, Μαρία Νταγιούκλα. Παίζουν: Ελένη Καραμούζη, Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Προπώληση viva.gr

Γενική είσοδος: 12€  Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ): 10€. Εισιτήρια στο ταμείο του θεάτρου: Γενική είσοδος: 15€  Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ): 10€. Πληροφορίες: 2611 810 983 & 6939 835 990.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement