Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (20/3)

Published

on

Κριός

Θα είσαι το «τιμώμενο πρόσωπο», καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/3 εγκαινιάζει το μήνα των γενεθλίων σου και τη γενέθλια χρονιά σου και αμέσως μετά στις 21/3 η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα. Αυτά είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται με τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις κάποιες σχέσεις που σε ενδιαφέρουν σε νέες βάσεις.

 

Ταύρος

Ανοίγονται καλές προϋποθέσεις για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Κριού μία ημέρα μετά (21/3) δείχνει παρασκήνιο σε ορισμένα θέματα που σε αφορούν, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με την διευθέτηση τους και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ίσως δεν βλέπεις ολόκληρη την «εικόνα» τους.

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία για εσένα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που σου δίνουν χαρά. Οι επαφές με φίλους, η επικοινωνία και οι δραστηριότητες μαζί τους θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα και θα φτιάξουν πολύ τη διάθεσή σου.

 

Καρκίνος

Αξίζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα φέρει ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα καλό νέο σχετικά με μία επαγγελματική σου υπόθεση και η ανεμπόδιστη ροή ζητημάτων της δουλειάς, θα φέρουν αισιοδοξία.

 

Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα είναι διαφορετική από το προηγούμενο διάστημα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στις 21/3, θα σε οδηγήσουν να δεις με αισιοδοξία και καλή διάθεση κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος «σκοτείνιασαν» τις σκέψεις σου. Η νέα θέση του Ήλιου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου κάτι που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που προσεγγίζεις τα ζητήματα που σε απασχολούν.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ενεργητική διάθεση καθώς η είσοδος του Ήλιου στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στις 21/3 θα σε οδηγήσουν να ασχοληθείς με ζητήματα που μέχρι στιγμής η διευθέτηση τους φαινόταν «βουνό». Στις 24/3 ο Πλούτωνας θα κάνει μία «δοκιμαστική» -για κάποιους μήνες- είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με την καθημερινότητα σου.

 

 

Ζυγός

Μία εβδομάδα με αισιοδοξία, εξωστρέφεια αλλά και έντονη παρόρμηση ξεκινά και το «ρυθμό» δίνει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 21/3. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές συζητήσεις με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, καθώς αυτό το φεγγάρι θα δημιουργήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε εργασιακά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Τώρα θα αρχίσουν να διαφαίνονται ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία αφορούν υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου, project αλλά και να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις κατά νου.

 

 

 

Τοξότης

Θα νιώσεις περισσότερη αισιοδοξία και φαίνεται πως κλείνει μία περίοδος η οποία σου είχε δημιουργήσει εσωστρέφεια και πιθανό να είχε «γκριζάρει» τη διάθεσή σου. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3 μιλούν για έρωτα, φλερτ, δημιουργική διάθεση, έμπνευση και ενασχόληση με οτιδήποτε φέρνει φως στη ζωή σου.  Πέρα από την ενίσχυση της ψυχολογίας ενδεχομένως να υπάρξει ένα νέο φλερτ.

 

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται στραμμένο σε ζητήματα σπιτιού ή οικογενειακών υποθέσεων, τα οποία θα έρθουν ακόμα πιο έντονα στο προσκήνιο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3. Αυτή η εβδομάδα βρίθει πλανητικών αλλαγών καθώς στις 24/3 ο Πλούτωνας θα περάσει για λίγους μήνες στον Υδροχόο, πριν επιστρέψει ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου.

 

 

Υδροχόος

Σημαντική εβδομάδα αυτή που διανύουμε καθώς θα συμβούν αρκετές πλανητικές μετακινήσεις, με βασικότερη αυτή του Πλούτωνα στις 24/3  που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Η ενέργεια του Πλούτωνα θα γίνει εμφανής σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες και είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει αφορμές για να αλλάξει «εκ βάθρων» οτιδήποτε νιώθεις πως δεν έχει σταθερές βάσεις στη ζωή σου. Οι παρορμητικές αντιδράσεις και οι βιαστικές κινήσεις θα είναι η «παγίδα» των ημερών.

 

Ιχθύες

Θα είναι μία θετική εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα σου δώσει την ώθηση για να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα, να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης αλλά και για να ασχοληθείς με τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement