Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έψαχνε να αγοράσει σπίτι στην Πελοπόννησο η Ρωσίδα κατάσκοπος

Published

on

Τι ακριβώς έψαχνε στην Ελλάδα η «Μαρία Τσάλλα», η Ρωσίδα κατάσκοπος που δρούσε για πέντε χρόνια στη χώρα μας αναζητούν οι μυστικές αρχές.

Η Ρωσίδα κατάσκοπός ή κατά κόσμον Ιρίνα Σμίρεβα, ήταν πολύ καλά εκπαιδευμένη και φρόντιζε να μην κινεί υποψίες για τον ρόλο και τη δράση της.

Το MEGA επικοινώνησε με αρχιτέκτονα, φίλο της 35χρονης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι η κατάσκοπος έψαχνε να αγοράσει σπίτι στην Πελοπόννησο, δίπλα στη θάλασσα, ενώ, μάλιστα, του είχε συστηθεί ως καθηγήτρια.

«Έψαχνε σπίτι»

Εσείς που την γνωρίσατε;

Σε μία παραλιακή ταβέρνα.

Ήταν με παρέα;

Παρέα με έναν κύριο. Μας είπε: «μας αρέσει η περιοχή και θέλουμε να αγοράσουμε οικόπεδο ή ένα σπίτι παραθαλάσσιο να κάνουμε διακοπές». Να αγοράσουν κάτι, να επενδύσουν, σε ένα εξοχικό κοντά στη θάλασσα, οικόπεδο, σπίτι, παλιό. Παραθαλάσσιο, προς την Στούπα μου είπε, προς την Κορώνη μου είπε, προς τα Φιλιατρά μου είπε. Να είναι καλό για να έχει ησυχία.

Σας είχε πει κόστος;
Μέχρι 50.000, αν είναι πολύ καλό και μέχρι 100.000. (…) Δε μου είπε Ρωσίδα. Στο τέλος κάτι μου είπε, ότι είμαστε ξένοι, «μιλάτε πολύ ωραία, μπράβο, συγχαρητήρια» λέω, «ναι» λέει ότι κάνει και φροντιστήρια, ιδιαίτερα. Και η ίδια κάνει μαθήματα, καθηγητές μας είπε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement