Connect with us

Lifestyle

Εκτός παιχνιδιού Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας

Published

on

Εκτός παιχνιδιού στο Survivor μένουν οι δύο παίκτες. Τι έχει συμβεί με Ηλία Γκότση και Τάκη Καραγκούνια.

Η κόντρα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση στο Survivor All Star καλά κρατεί.

Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ, δεν θα βρεθούν στο αγώνισμα της Πέμπτης μετά από κάποιο συμβάν που έχει συμβεί στο παιχνίδι.

Η ένταση στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor All Star δεν λέει να καταλαγιάσει, με τις ανατροπές στο reality επιβίωσης να διαδέχονται η μία την άλλη. Το τι έχει συμβεί και πότε θα επιστρέψουν οι δύο παίκτες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Εκτός αγωνίσματος οι παίκτες
Οι δύο παικτες δεν θα βρεθούν στο αγώνισμα της Πέμπτης. Δεν πρόκειται για οριστική αποχώρηση, όμως σίγουρα έχει συμβεί κάτι.

Όπως βλέπουμε και στο trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (22/3), ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώνεται πάρα πολύ με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Γκότση.

Tην ώρα που ο πρώτος κάνει προσωπική συνέντευξη με δημοσιογράφο της παραγωγής, φαίνεται η Εύη να περνά από εκεί και εκείνος την κατηγορεί ότι ακούει κρυφά τα όσα λέει.

Η σύγχυση συνεχίζεται και στην καλύβα, με τον Ηλία Γκότση να του επιτίθεται και τα αίματα να ανάβουν. Μάλιστα, ο Γιωρίκας Πιλίδης μπαίνει στη μέση προκειμένου να τους χωρίσει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement