Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τι είπε η 14χρονη στην ψυχολόγο – Πως κλείνονταν τα ραντεβού

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόσωπο με πρόσωπο με την ψυχολόγο βρέθηκε την Τρίτη (21/3) η 14χρονη από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, στην οποία περιέγραψε πώς μπλέχθηκε στα δίχτυα των μαστροπών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε την περιγραφή από τη γνωριμία της με έναν αλλοδαπό με τον οποίο, όπως είπε το ανήλικο παιδί, ξεκίνησαν να έχουν σχέση και εκείνος μετά της έκλεινε ραντεβού στα ξενοδοχεία με τους άνδρες που την βίαζαν.

Η 14χρονη, που είχε φύγει από το ίδρυμα πάνω από 30 φορές και επέστρεφε μετά από μία ή δύο ημέρες, αναφέρθηκε στο site γνωριμιών που υπάρχει στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου γνώρισε τον αλλοδαπό. Δύο μέρες μετά βγήκαν το πρώτο ραντεβού, όπου αυτός άρχισε να λέει στο παιδί ότι είναι ερωτευμένος μαζί του και θέλει να κάνουν σχέση.

Οι επαφές της 14χρονης με τον αλλοδαπό συνεχίστηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και λίγο καιρό αργότερα ο δράστης, ενώ ήταν μαζί με την 14χρονη σε ένα ξενοδοχείο, της εμφάνισε ξαφνικά δύο άλλους άνδρες, οι οποίοι αφού την βίασαν πλήρωσαν τον αλλοδαπό και εξαφανίστηκαν. Το παιδί επέστρεψε στο ίδρυμα και από τότε ο δράστης της είπε ότι, θα της κλείνει ραντεβού σε σπίτι στη Μαγούλα, θα της δίνει χρήματα και θα της κλείνει ραντεβού με άνδρες.

Η 14χρονη ανήλικη αναμένεται να καταθέσει και επίσημα στις Αρχές και συγκεκριμένα στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, στην οποία θα πρέπει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες και να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ώστε να προχωρήσει η έρευνα και να βρεθούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην έρευνα.

Το πρώτο και πιο βασικό σημείο έρευνας αυτή τη στιγμή είναι το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευτούν οι επαφές αλλά και τα μηνύματα που έχουν καταγραφεί.

 

Τα αποτελέσματα θα σταλούν στην ανακρίτρια, ενώ μέσω της αναζήτησης στο διαδίκτυο και της επίσκεψη σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες θα διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άτομα που έκλειναν ραντεβού με την 14χρονη μέσω συγκεκριμένων site. Την ίδια ώρα οι τρεις συλληφθέντες θα απολογηθούν την Παρασκευή (24/3) στην ανακρίτρια μετά τη σύλληψη τους από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

cnn.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement