Ελλάδα
Οι Εύζωνες θα παρελάσουν στη Νέα Υόρκη για την 202η επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση
Δημοσιεύθηκε
2 μήνες πρνστις

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έλαβε σαφή διαβεβαίωση για τη συμμετοχή των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στη φετινή παρέλαση για τη 202η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου, στη Νέα Υόρκη.
Ο Αρχιεπίσκοπος είχε ζητήσει επισήμως την παρουσία της Προεδρικής Φρουράς από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ικανοποίησε το αίτημά του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Επιπλέον, ο Aρχιεπίσκοπος Αμερικής, κατόπιν σχετικής παράκλησης του προέδρου της παρέλασης, Φιλίππου Κρίστοφερ, υποσχέθηκε ότι θα εξεύρει τους απαραίτητους και αναγκαίους πόρους, σε συνεργασία και με ιδιώτες δωρητές, για την κάλυψη των δαπανών της παρουσίας των Ευζώνων στην παρέλαση.
Σχετικά θέματα
-
Ιστορίες φρίκης για αρουραίους μέσα από τις διηγήσεις των κατοίκων της Νέας Υόρκης
-
Συνάντηση με Πούτιν και μετά… στη Ν.Υόρκη
-
Παρουσία του Α. Κατσανιώτη στην παρέλαση της Ελληνικής Ομογένειας της Νέας Υόρκης
-
Άννα Βίσση: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα εγγόνια της από τη Νέα Υόρκη
-
Γεωργιάδης σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη: Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα
-
Το Kαρναβάλι «ταξιδεύει» στη Νέα Υόρκη