Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με την υπογραφή του «Κατσου»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα προχώρησε ο Πατρινός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος αλλά και των ομάδων Παναχαϊκής, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι όχι μόνο Κώστας Κατσουράνης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης εδώ και κάμποσους μήνες (από τον Αύγουστο του ’22) ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία του για το παιδικό ποδόσφαιρο. Η Falcons Football Academy, όπως είναι το όνομά της, αφορά παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών (Κ6-Κ8-Κ10-Κ12), με τον 43χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να στοχεύει στην εκμάθηση των αρχών του ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και το χαμόγελο.

Ο Κώστας Κατσουράνης εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν ξεχνά την αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς προ ημερών, βρέθηκε στην Πάτρα και παρακολούθησε το παιχνίδι πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ανάμεσα στον Εθνικό Πατρών και τον Παναιγιάλειο. Παράλληλα ελάχιστες ημέρες νωρίτερα, έκανε ανάρτηση που αφορούσε την ΠΑΕ Παναχαϊκή από παλιότερο παιχνίδι της με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Αγυιάς (18/3/2018), γράφοντας χαρακτηριστικά για τους φιλάθλους της κοκκινόμαυρης ομάδας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά από όνειρο βαθύ… Ηφαίστειο 8.000 φιλάθλων! 18 Μαρτίου 2018. Παναχαϊκή-Άρης Θεσσαλονίκης».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement