Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ εναντίον Λοβέρδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πολύ σκληρό σχόλιο εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου απαντά η Χαριλάου Τρικούπη στην «επισήμανση» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού προς το Νίκο Ανδρουλάκη ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν συγκεκριμένα: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Νωρίτερα, ο Αν. Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποκαλύψει την «κατάλληλη στιγμή» το πολιτικό πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του πρωθυπουργού και για το σενάριο των μετεκλογικών συνεργασιών.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα -για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες» δήλωσε ο πρώην υπουργός. Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό, πρόσθεσε δε ότι «κατ’ αρχάς το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».

Το έμπειρο στέλεχος υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας- «πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement