Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor Spoiler: Αποχωρεί κι αφήνει λαβωμένη την κόκκινη ομάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα έπαθλο φαγητού με άρωμα Ελλάδας έρχεται απόψε για να προκαλέσει ενθουσιασμό στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο Survivor.

Η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το γεύμα με όλα τα μέλη της για τελευταία φορά. Ένας αγώνας με ανατροπές και με νικήτρια ομάδα αυτή που θα δώσει τα πάντα στον στίβο μάχης.

Στο Συμβούλιο λύνονται πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είναι προς όφελός τους είναι να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας είναι πιθανό να βρεθούν εκτός παιχνιδιού. Ποιος ή ποια αποχωρεί και πώς το αντιμετωπίζουν εκείνοι που παραμένουν πίσω στο Survivor;

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, το όνομα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, θα είναι της Νικολέτας Μαυρίδη. Η παίκτρια δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κι οι κόκκινοι θα μετρήσουν άλλη μία αποχώρηση. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι η αποχώρηση.

www.zappit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement