Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Κώστα Παπαλεξανδρόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας του Κώστα Παπαλεξανδρόπουλου, πρώην Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Ερυμάνθου, από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

 

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης τον πρόωρο χαμό του Κώστα  Παπαλεξανδρόπουλου.

Υπήρξε τα δύσκολα χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 80’, συνιδρυτής της Τοπικής Οργάνωσης Τριταίας την οποία υπηρέτησε από διάφορες θέσεις ενώ στη συνέχεια διετέλεσε με επιτυχία Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ερυμάνθου.  

Γαλουχήθηκε και υπηρέτησε πάντα τα ιδανικά και τις αξίες μας, υπήρξε από τα πιο προβεβλημένα στελέχη μας στο δυσμενές περιβάλλον για την παράταξη στην περιοχή του. Βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μαχητικός, ασυμβίβαστος και ανιδιοτελής. 

Κρατάμε στη μνήμη μας το ήθος, τη μαχητικότητα, τη σεμνότητα, τον καθαρό λόγο και τη σταθερότητα του συναγωνιστή Κώστα Παπαλεξανδρόπουλου.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα Μέλη, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απευθύνουν στην σύζυγό του Θεώνη, στα παιδιά του, στις αδελφές του Θεώνη και Ουρανία και στους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement