Αθλητισμός
Πρωτάθλημα Παλαίμαχων: Πρώτη η Ανδραβίδα, δεύτερη η Πάτρα
Δημοσιεύθηκε
2 μήνες πρνστις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) τα πλέι οφ του Παμπελοποννησιακού πρωταθλήματος Παλαίμαχων, που διεξήχθησαν στο γήπεδο των Ροϊτίκων, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων (Πάτρα, Ανδραβίδα, Σπάρτη, Ίσθμια).
Την πρώτη θέση κατέλαβε η Δάφνη Ανδραβίδας, τη δεύτερη η Πάτρα, την τρίτη η Σπάρτη και την τέταρτη αυτή των Ισθμίων. Το δεύτερο Παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα Παλαίμαχων αναμένεται θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
ΝΙΚΗΦΟΡΑ Η ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Νικηφόρα ξεκίνησε η Πάτρα το πρώτο παιχνίδι, καθώς επικράτησε 3-0 της Σπάρτης με τρία γκολ του Λάμπη Σαββόπουλο.
«ΑΓΓΛΙΚΟ» ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ-ΙΣΘΜΙΑ
«Αγγλικό» σκορ (4-3), στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ, καθώς η Δάφνη Ανδραβίδας επιβλήθηκε 4-3 του Ισθμιακού. Από δύο γκολ για τη νικήτρια ομάδα σημείωσαν οι Γεωργιόπουλος και Γούρμος.
Η ΣΠΑΡΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Στον ημιτελικό ανάμεσα στον Ισθμιακό και τη Σπάρτη, δεν υπήρξε νικητής, καθώς ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος 1-1, οι δύο ομάδες «έλυσαν τις διαφορές» τους στην διαδικασία των πέναλτι, με τη Σπάρτη να νικά με 5-4.
Η ΔΑΦΝΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Στον τελικό του των πλέι οφ του Παμπελοποννησιακού πρωταθλήματος Παλαιμάχων, η Δάφνη Ανδραβίδας βρήκε μπροστά της την Πάτρα της οποίας και επιβλήθηκε με 3-1. Δύο τέρματα για τη νικήτρια ομάδα πέτυχε ο Γεωργιόπουλος και ένα Τίγκας, ενώ το γκολ των Πατρινών σημείωσε ο Σαββόπουλος.
*Μετά το πέρας των αγώνων, άπαντες δεξιώθηκαν σε ταβέρνα της περιοχής, συζητώντας για ποδόσφαιρο.
Τάσος Αγγελόπουλος