Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας για την προβολή της Ναυπακτίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με 15 δημοσιογράφους των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών Μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ντίνος Τσουκαλάς, στο πλαίσιο των δράσεων προβολής και εξωστρέφειας της περιοχής που πραγματοποιεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ναυπακτίας με την υποστήριξη της Αιτωλικής Αναπτυξιακής.

Η συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με τους δημοσιογράφους να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για την ιστορία και τη φύση της περιοχής, όσο και για τις εναλλακτικές δραστηριότητες και την τοπική γαστρονομία.  Άλλωστε, ο ‘value for money’ προορισμός που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της ηπειρωτικής χώρας, με την εύκολη πρόσβαση μέσω των Οδών Εγνατίας και Ιόνιας βρίσκεται πλέον πιο κοντά και τους επισκέπτες της Βορείου Ελλάδας.

Με αφορμή τη συνάντηση εργασίας, ο κ. Γκίζας υπογράμμισε τα εξής: «Συνεχίζουμε ως Δήμος Ναυπακτίας τις στοχευμένες δράσεις προώθησης και προβολής του τόπου μας.  Η συνάντησή μας με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης εντάσσεται στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 3,5 χρόνια και έχει ως επιστέγασμα την επέκταση της τουριστικής σεζόν και φυσικά τις υψηλές επιδόσεις που καταγράφουμε σε επίπεδο επισκεψιμότητας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement